Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Spanje – niet voor niets zo populair

Het is al jaren een enorm populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders: Spanje! Uiteraard heeft dat natuurlijk zo zijn redenen. Spanje is namelijk ontzettend veelzijdig en zal voor iedereen iets te bieden hebben. Voor wie graag zon, zee en strand wil zijn er genoeg bestemmingen te vinden. Heerlijk naar het strand aan de Costa’s of kies voor een van de heerlijke eilanden die Spanje rijk is. Bijvoorbeeld het populaire Mallorca of de prachtige Canarische Eilanden.

Maar ook voor mensen die liever natuur of cultuur opzoeken, is in Spanje genoeg te doen. Doe bijvoorbeeld een van de grote, historische steden aan die Spanje rijk, zoals hoofdstad Madrid. Hier vindt u allerlei musea en kunt u heerlijk eten en genieten van het nachtleven. Ook de natuur in Spanje is prachtig en veelzijdig: van de eerder genoemde stranden tot prachtige wijnstreken tot de prachtige bergketens die Spanje rijk is. Deze veelzijdig maakt Spanje uitstekend geschikt voor een lastminute vakantie Spanje.

De Costa’s

De Costa’s van Spanje zijn prachtig en veelzijdig. Voor jong en oud is er genoeg te doen hier. Aan de u waarschijnlijk wel bekende Costa del Sol vindt u schilderachtige vissersdorpjes, maar ook de grote badplaatsen zoals Torremolinos en Marbella waar het uitgaansleven bruisend en druk is.

De Costa Brava daarentegen heeft een prachtige ruige kust, waar u kunt genieten van flora en fauna maar ook zeer bekende badplaatsen zoals Lloret de Mar, Blanes en Salou. Vanaf deze Costa zou u ook zeker eens een bezoek aan wereldstad Barcelona moeten overwegen.

Last but not least, is er aan de Costa Blanca ook zeker genoeg te doen in de vorm van een heerlijke strandvakantie maar er zijn ook verscheidene natuurgebieden, je kunt er golven en er zijn een aantal leuke attractieparken. Leuk voor als u met uw kinderen op vakantie naar Spanje gaat.

De Spaanse eilanden

Tot het koninkrijk Spanje behoren ook nog een aantal eilanden, waaronder de eilandengroep van de Canarische eilanden. Hiervan is Gran Canaria het bekendste en ook populairste eiland, maar Tenerife is zeker de moeite waard om eens te bezoeken want ook hier vindt men mooie zandstranden en kan men heerlijk uitgaan. Lanzarote is bekend van haar vulkanische landschap, maar ook hier zijn mooie stranden te vinden en is het weer eigenlijk altijd zeer aangenaam.

Andere bekende eilanden zijn Ibiza, bekend van haar mooie natuur en bekende clubs, maar ook Mallorca is de moeite waard en zeer geschikt voor een lastminute vakantie naar Spanje met het hele vakantie.

Linkruil.org

Comments are closed.