Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Speelkaarten bedrukken nog altijd ideaal als relatiegeschenk

De invloed van relatiegeschenken valt niet te miskennen, nagenoeg elk bedrijf schenkt relatiegeschenken aan zowel haar zakenrelaties als aan haar personeel. Daarbij zijn deze geschenken eveneens nog eens aftrekbaar van de belasting (mits aan bepaalde voorwaarden voldaan wordt). Door de jaren heen zijn er een heleboel bedrijven op de markt gekomen waarvan sommigen een aanbod hebben van maar liefst tienduizenden verscheidene soorten relatiegechenken. Af en toe verlies je dus het overzicht, je ziet door de bomen het bos niet meer en heeft geen idee welk relatiegeschenk nog een juiste optie is. Welnu, speelkaarten bedrukken is nog altijd helemaal in.

Verjaardagen zijn leuke aangelegenheden waar gezelligheid centraal staat. Echter bieden verjaardagen dikwijls ook een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijfsnaam onder de ogen te brengen. Heel wat producten die schappelijk zijn als relatiegeschenk worden namelijk frequent gebruikt tijdens verjaardagen. Denk b.v. aan speelkaarten en partyprikker. Dit zijn eenvoudige producten die laag in de kostprijs zijn maar door veel meerdere personen gezien worden.

Speelkaarten bedrukken zijn nog immer een perfect promotiemiddel om in te zetten voor de bevordering van uw bedrijf. Een kaartspel bedrukt met uw bedrijfsgegevens gaat van hand tot hand, die ervoor zorgt dat ongemerkt veel mensen bekend raken met uw bedrijf. Speelkaarten worden al zeer lange tijd gebruikt en zullen ook in de toekomst niet uit beeld verdwijnen, deswege zijn ze bovenmatig geschikt als relatiegeschenk. Bij de meeste spellen is de rugzijde van de speelkaart constant in beeld wat het promotionele effect versterkt. Al met al heeft u nu een juist beeld van de kracht van bedrukte speelkaarten, u kunt deze gemakkelijk online bestellen bij verschillende relatiegeschenken retailers.

Linkruil.org

Comments are closed.