Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Spywebshop

Spywebshop

De Spyshop kan niet alleen ingezet worden voor het ontdekken van leuke gadgets, maar ook voor zakelijk gebruik. Veel bedrijven hebben geen idee hoeveel kennis de Spyshop wel niet in huis heeft. Het draait lang niet alleen om de gadgets zoals de spy camera. Ondanks dat dit vaak als gadgets beschouwd wordt kunnen ze steeds vaker worden ingezet voor zakelijke doeleinden. Bijvoorbeeld als je wil weten wat er met je bedrijfswagens gebeurd als ze privé gebruikt worden door personeelsleden. Is dit spionage? Niet als je het wil gebruiken voor bewijsmateriaal die je op andere manieren niet kan achterhalen. Een andere manier die je wel kan gebruiken om je bewijs te onderleggen is eventueel de GPS tracker.

Administratie bijwerken met behulp van de GPS tracker

De GPS tracker kan je inzetten om de administratie op professionele wijze bij te werken. Zo kan je jouw ritten administratie onderbouwen en heb je exacte routes die je op de computer kan uitlezen. Steeds meer bedrijven werken met de GPS tracker vooral als er meerdere bedrijfswagens zijn. Het is dan eindeloos veel werk om alle wagens bij te houden en de juiste administratie op te stellen. Met een GPS tracker uit de Spy shop heb je voortaan alle informatie digitaal. Je kan zo tevens deze administratie direct indienen en je hebt ook nog eens onderbouwend bewijs van je ritten administratie.

Spy camera inzetten in combinatie met de GPS tracker

Als je bedrijfswagens hebt die je bijvoorbeeld verhuurd of uitleent bijvoorbeeld als verhuurbedrijf of autogarage dan wil je natuurlijk niet dat je auto’s gestolen worden. Voorkomen kan natuurlijk nooit helemaal, maar gelukkig kan je wel de GPS tracker inzetten om te achterhalen waar de gestolen auto zich bevind. Schakel direct de politie in en met behulp van de Spyshop heb je de dief zo te pakken. Handig als je niet te lang je auto kwijt wil zijn of je gewoon je gestolen auto terug wil hebben. Zet grondig materiaal in om voortaan te voorkomen dat jouw wagen gestolen wordt.

Linkruil.org

Comments are closed.