Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stedentrip Barcelona

Al eens gedacht aan een stedentrip Barcelona als een leuk uitje voor de jaarwisseling? Barcelona is een ontzettend leuke stad om oud en nieuw te vieren. De stad heeft erg veel gezellige kroegjes en restaurantjes waar je een geweldige avond en nacht kan beleven. Het voordeel: voor veel feesten hoef je vooraf geen kaartjes te kopen en is de entree gratis. Je kunt dus overal binnenlopen en kijken of het gezellig is, zonder vooraf al een fortuin te hoeven betalen voor de entree.

Barcelona is sowieso een leuke stad om een paar dagen door te brengen. De stad heeft een rijke cultuur. Van lekker eten tot prachtige musea, schitterende kunstwerken en wonderschone gebouwen. Zo zijn er een aantal zaken die je echt gezien moet hebben, zoals de Sagrada Familia. Dat is de kerk die ontworpen is door Gaudi en waar al decennia lang aan gewerkt wordt. Een erg bijzonder bouwwerk om te zien. Ook leuk om te bezoeken is het museum van Picasso, evenals de berg Montjuïc. Daar is een heerlijk park waar je lekker kunt ontspannen met een prachtig uitzicht op de stad.

En het mooie: Barcelona heeft een mild klimaat. Rond de jaarwisseling kan het zo maar eens twintig graden zijn. Vliegticket Barcelona kun je boeken via vliegticket-barcelona.nl. 

Linkruil.org

Comments are closed.