Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stedentrip Londen

Het stond groot op de bon die we kregen van de neef van mijn vriendin: stedentrip Londen. Voor haar verjaardag mochten we hem een keer komen opzoeken in de Engelse stad. Hij woont daar namelijk al een paar maanden. Hij zou zorgen voor een slaapplek, ontbijt en avondeten en voor de rest mochten we doen waar we zin in hadden.

Het enige waar we zelf voor moesten zorgen, was voor ons beide een vliegticket Londen. Die hebben we uiteindelijk goedkoop via vliegticket-londen.com gekocht. Dat kostte heel weinig geld, waardoor we voldoende cash over hadden om in Londen zelf te spenderen. We hebben daardoor een geweldige paar dagen gehad. Zo hebben we alle bekende gebouwen gezien zoals de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower Bridge.

’s Avonds zijn we veel op stap geweest. We bezochten dan van die typische Engelse pubs. Zo hebben we meerdere avonden tot in de late uurtjes doorgezakt. Onze activiteiten overdag waren dan ook niet zo bijster inspannend. Vaak sliepen we na het stappen eerst uit en vertrokken we pas aan het begin van de middag richting de stad. Ook hebben we nog een keer gewinkeld, want ook dat kan in Londen heel erg goed. Gelukkig was mijn vriendin ook die dag nog moe van het stappen waardoor ze niet zoveel heeft gekocht.┬á

Linkruil.org

Comments are closed.