Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Steigerhout, de trend zet zich voort

Bent u op zoek naar hoog kwalitatieve steigerhouten meubels? Bij Goods in Motion bent u bij het goede adres. Steigerhout werd sinds 2001 veel gebruikt als materiaal voor buiten meubels. De trend van steigerhouten meubels is al jaren geleden ingetreden, maar hoe staat het nu met het steigerhout?

Wat is steigerhout eigenlijk?
Steigerhout is in principe een gerecycled product. Bouwvakkers en schilders hebben de planken gebruikt om op hoogte werk uit te kunnen voeren. Steigerhout bestaat uit vurenhout en heeft een dikte van 3 tot 3.2 cm. Door de hoge vraag naar ‘gebruikte’ steigerplanken, is de prijs per strekkende meter gestegen. Het is zelfs zo, dat oude steigerplanken duurder zijn dan nieuwe steigerplanken.

Meubels
Veel bedrijven hebben ingespeeld op deze steigerhout trend. De markt is zogezegd verzadigd. Maar toch zijn er enkele bedrijven die onderscheidend vermogen nastreven. Zo worden er naast de bekende steigerhouten buitenmeubels ook steigerhouten verlichting en maatwerk aangeboden. Er zijn veel mogelijkheden, en dat maakt dat veel steigerhout bedrijfjes blijven bestaan.

Samenwerken
Elke onderneming heeft zo zijn eigen samenwerkingen, het is niet anders bij steigerhouten meubel leveranciers. Tegenwoordig moeten kleine bedrijven het hebben van de welbekende gun-factor. Zo is ons bedrijf Goods in Motion ontstaan, innovatie door samenwerking.

Trend
Of de trend zich voortzet is altijd maar de vraag, maar dat het deze zomer druk wordt voor de steigerhouten meubel makers is wel zeker. De koude maanden zijn voorbij en de eerste mooie warme dagen zijn in aantocht. Ook dit merken wij, als kleine online meubel bedrijf. De website wordt weer meer bezocht, en de mailbox stroomt weer vol.

Laat de zomer maar komen!

Linkruil.org

Comments are closed.