Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stijlen en merken deurbeslag

Wil je echt een statement maken met je deurbeslag, dan kom je niet onder het deurbeslag van het merk Formani uit. Formani staat bekend om hoogwaardig deurbeslag in diverse stijlen en ontworpen door bekende en gerenommeerde ontwerpers. Met een deurbeslag van Formani, heb je een deurbeslag dat aan hoge eisen voldoet en een pronkstuk in je interieur is. Het deurbeslag van Formani is ingedeeld in diverse collecties, met iedere collectie een eigen stijl.

Collectie Square

De collectie Square bestaat uit deurbeslag dat is ontworpen door Jan des Bouvrie. Wie zijn stijl een beetje kent, weet dat het deurbeslag uitblinkt in soberheid, strakke vormen en hypermodern is, maar toch tijdloos. Alle deurbeslag is mooi vierkant of rechthoekig belijnd en is verkrijgbaar in wit en zwart. Er is ook een aparte Square collectie dat enkel bestaat uit strak belijnde rvs deurbeslag.

Collectie Bosco

Wanneer je van klassiek deurbeslag houdt, kies dan voor de collectie Bosco. Kenmerk aan deze collectie, is het gebruik van de materialen als messing en roestvrij staal. Daarbij zijn de deurklinken en deurgrepen mooi uitgevoerd in zwart of marmer. Betreffende de vormgeving is het deurbeslag volledig in mooie ronde en ovale vormen uitgevoerd om het klassieke karakter terug te laten komen.

Collectie Nour

De collectie Nour is ontworpen door Edward van vliet. Het is niet te plaatsen als typisch modern of klassiek, het past in ieder interieur. Wel heeft Nour een kenmerkend uiterlijk qua vormgeving, met veel ronde en ovale vormen. Er wordt gebruik gemaakt van opvallende kleur- en materiaalcombinaties, zoals wit en goud, zwart en goud en gepolijst rvs.

Collectie Timeless

De naam geeft het al aan, dit is een tijdloze collectie. De collectie grijpt terug op de vormgeving van klassiek deurbeslag, maar dan in een een nieuw en modern jasje. Ben je op zoek naar nostalgie, maar ook deurbeslag dat altijd tijdloos is en niet aan trends gebonden? Met Formani Timeless deurbeslag kies je voor de beste kwaliteit.

Linkruil.org

Comments are closed.