Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stock tubes

Het gebruik van stock tubes binnen de industrie

Stock tubes worden voornamelijk binnen de industrie gebruikt, waar deze onderdelen worden ingezet binnen grote machines. Een van de redenen om voor het gebruik van stock tubes te kiezen, is het feit dat deze onderdelen bestand zijn tegen hoge temperaturen. Bij temperaturen tussen de 130 en 400 graden Celsius zullen de stock tubes naar behoren blijven functioneren. Dit betekent dat vrijwel alle hete vloeistoffen met deze buizen getransporteerd kunnen worden binnen of tussen verschillende machines. Bij de aanschaf van stock tubes zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waarover u in dit artikel meer leest.

Aandachtspunten bij de aanschaf van stock tubes

Bij de aanschaf van stock tubes zijn er verschillende aandachtspunten. Let bijvoorbeeld allereerst op de lengte van de stock tubes, die naadloos aan moet sluiten op het te overbruggen stuk tussen of binnen machines. Ook de dikte van de buizen speelt hierbij een rol. Een te dikke of juist te dunne buis kan voor een minder effici├źnt proces zorgen, waardoor er onnodig veel energie verbruikt wordt.

Stock tubes online bestellen in Nederland

Er zijn verschillende Nederlandse aanbieders van deze stock tubes. Zij bieden de stock tubes online aan, waardoor ze eenvoudig te bestellen zijn. Een voorbeeld van een aanbieder van deze buizen is Airco-Fin BV. Dit bedrijf biedt niet alleen stock tubes aan, maar bijvoorbeeld ook finned tubes en condenser tubes. Neemt eventueel contact op met een aanbieder van dergelijke buizen, om te achterhalen welk type buis het beste aansluit bij uw toepassing hiervan. Het voorkomt dat de buizen al snel weer vervangen moeten worden.

Linkruil.org

Comments are closed.