Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stop met piekeren

De piekerpoli kan u de juist hulp bieden om mentaal weer in balans te komen. Deze organisatie bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd netwerk van psychologen en bevindt zich op zeven verschillende locaties in Nederland. Wanneer je bijvoorbeeld een psycholoog Den Haag nodig hebt, kun je hier gemakkelijk terecht. Voor allerlei klachten ben je bij de Piekerpoli aan het juiste adres: van relatieproblemen tot traumaverwerking en van angststoornissen tot klachten die aan het werk gerelateerd zijn. Een van de belangrijkste dingen vindt de organisatie dat de connectie tussen de therapeut en de patiënt goed moet zijn.

 

Mensen komen vaak met persoonlijke problemen naar de Piekerpoli. Dit zijn vaak dingen als depressies, arbeidsconflicten, faalangst of bijvoorbeeld een burn-out. Steeds meer mensen zijn open over het feit dat zij met mentale problemen te maken hebben. Het is dan ook belangrijk dat je de beste hulp krijgt om er zo snel mogelijk weer bovenop te komen. Helaas vinden nog altijd veel mensen het moeilijk om de stap te zetten om psychologische hulp te voelen. Bij de Piekerpoli proberen ze deze stap zo gemakkelijk mogelijk te maken, door ene hechte band de krijgen tussen de behandelaar en de patiënt. Zij moeten niet het gevoel hebben dat ze maar een nummertje zijn voor de psychologen, maar moeten juist het gevoel krijgen dat zij er echt toe doen. Bij de Piekerpoli werken dan ook alleen maar goed opgeleide en ervaren psychologen.

 

De eerste Piekerpoli opende in Zoetermeer, Marleen Derks was hier de oprichter van. Daarbij heeft zij ook de KEUZE-methode ontwikkeld. Dit is de methode die de psychologen van de Piekerpoli gebruiken. Iedere psycholoog werkzaam bij Piekerpoli gebruikt deze methode om mensen te laten stoppen met piekeren. Dit zorgt ervoor dat de behandeling bij elke praktijk ongeveer hetzelfde is. Het maakt dus niet uit of je patiënt bent bij psycholoog Leiden of Amsterdam.

Linkruil.org

Comments are closed.