Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stoppen met roken met behulp van de e-sigaret

Op het internet is veel te lezen over de E-sigaret, te veel als je het ons vraagt.

Wij willen proberen, met uw hulp, wat duidelijkheid te scheppen met ons blog.

Wij zullen op deze site regelmatig E-sigaretten gaan plaatsen met gegevens die wij van het internet gehaald hebben en de bezoekers op onze site kunnen dan hun bevindingen hier kenbaar maken.

Stoppen met roken met behulp van de elektronische sigaret, het kan. Ook wij zijn ruim twee weken geleden gestart met de e-sigaret en zijn nu al aan deze manier van dampen gewend. Nu hebben wij nog vullingen met nicotine, maar dat heb je met nicotine pleisters ook! Het gewenningsproces aan de elektronische sigaret vergt al enige concentratie en ook doorzettingsvermogen, maar het gaat ons eigenlijk zonder veel problemen af. Over een maand willen wij gaan overstappen op een lagere dosering nicotine en het is echt onze bedoeling om helemaal van de nicotine af te komen.

Mocht u ook willen stoppen met de behulp van de e-sigaret, verdiept u dan eerst in wat voor sigaret u wilt gaan aanschaffen. Er zijn vele verschillende merken en verschillende soorten e sigaretten. Op internet is veel informatie te vinden, maar meestal is dit gerelateerd aan een merk. Op onze site willen wij meerdere goede e-sigaretten behandelen en kunnen gebruikers hun ervaringen geven.

Voor meer info zie http://testen-e-sigaretten.blogse.nl/

Linkruil.org

Comments are closed.