Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Structuur binnen uw werkomgeving

Een bedrijf als die van u is groeiende, en u vraagt zich af hoe verschillende aspecten binnen uw omgeving beter kunnen. De communicatie loopt bijvoorbeeld stroef, of het delen van bestanden gebeurt niet op een effectieve wijze. Hoe kunt u er nu voor zorgen dat deze verschillende onderdelen optimaal op elkaar afgestemd worden, zonder dat u scheve gezichten hoeft te verwachten van uw personeel? Interchange heeft hier de juiste oplossingen voor. Namelijk het implementeren van een Microsoft Office 365 software met al haar benodigde add-ons.

Welke add-ons worden er bedoeld?

Microsoft Office 365 heeft veel verschillende tools die u gebruiken kunt. Waarschijnlijk gebruikt u er al aardig wat, zoals Microsoft Office, Excel, Powerpoint of Outlook. Maar er zijn ook programma’s die u en uw bedrijf in het proces verder kunnen helpen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Microsoft Lync 2013. Dit programma kan u helpen de communicatie te verbeteren. Live video gesprekken voeren, of een gewone snelle chat, alles is mogelijk met dit programma. U kunt zo eenvoudig via uw desktop of laptop communiceren met de andere kant van het gebouw, maar ook via smartphone of tablet.

Ook een zeer handige tool is Microsoft SharePoint. Dit programma is uiterst effectief als het gaat om de structuur in uw bedrijfsproces. Bestanden worden gedeeld en gestuurd naar de personen die u wenst. De programma’s kunnen optimaal op elkaar afgestemd worden, waardoor u op een nog prettigere manier kunt werken.

Wie regelt die programma’s?

Er zijn verschillende bedrijven die u kunnen helpen bij de implementatie en migratie naar Office 365. Wel moet u dan goed in gedachte houden dat een bedrijf op een juiste manier gecertificeerd hoort te zijn. Pas dan weet u zeker dat u met een goede partij in zee gaat. U kunt ze herkennen aan het Microsoft silver partner logo. Ga niet over een nacht ijs bij de implementatie en integratie.

Linkruil.org

Comments are closed.