Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Swopper voor uw werkplaats

Wanneer u in een praktijkruimte werkt, zoals een tandarts in een praktijk of verpleegster in het ziekenhuis, is het belangrijk dat u tijdens uw werk de juiste zithouding aanneemt. Als u fulltime cliënten of patiënten moet helpen, is het belangrijk dat u zelf geen vervelende klachten krijgt. Schaf daarom een tabouret aan!

Swopper tabouret
Onder andere het merk Swopper heeft verschillende stoelen in haar assortiment die ideaal zijn voor de professionele werkruimte. Met name omdat door de juiste zwenkwielen de Swopper tabouret soepel over de vloer rolt. Tabourets zijn veilig, degelijk, betrouwbaar en stabiel. Het zijn ideale stoelen wanneer u ook wat vaker van A naar B moet rollen voor bepaalde instrumenten.

Ergonomie
Het woord “ergonomie” is een belangrijke term. De tabouret heeft een ergonomische zadelvorm en ondersteunt daardoor de bekken optimaal. Hierdoor wordt de doorbloeding in de bovenbenen gegarandeerd.

De Swopper tabouret is ook ideaal voor kapperszaken, laboratoria en beautysalons. ​

Mobiliteit
Dankzij de driedimensionale mobiliteit past de Swopper tabouret zich aan de gebruiker aan en niet andersom. U hoeft uw zithouding dus niet aan te passen aan de stoel, maar de stoel past zich aan u aan. Dankzij de wisselende houdingen houdt u uw lichaam gedurende de dag in beweging, waardoor ook onder andere uw rug wordt versterkt.

Linkruil.org

Comments are closed.