Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Taaleis 3F

Als u veel met kinderen werkt, is het belangrijk dat uw taalniveau op een goed niveau is. Kinderen praten u snel na en leren nog ontzettend snel. Zij zullen uw taalgebruik overnemen als u hen veel begeleidt. Als pedagogisch medewerker is het dan ook belangrijk dat u een goede taalbeheersing heeft. Met de ingang van 1 januari 2023 moet een pedagogisch medewerker dan ook aan taaleis 3F voldoen. Dit brengt echter veel onduidelijkheid met zich mee. Men vraagt zich af hoe je het traject voorbereid, de medewerkers informeert en hoe de toetsing etc. in zijn werking gaat. Bij Sardes helpen we u graag verder met het advies over deze taaleis door onze experts die geheel op de hoogte zijn van deze taaleis.

Hulp Sardes bij taaleis 3F

Sardes heeft alle deskundigheid om u van de onduidelijkheid over de taaleis 3F te verlossen. Bij ons werken veel specialiseten die u de wet- en regelgeving kunnen uitleggen maar ook de inhoudelijke kanten van de kinderopvanging kennen en verstand hebben van taalontwikkeling. Op deze manier weten we precies hoe u het taalniveau van uw medewerkers op een goed niveau kunt brengen. Wij denken dan ook op alle gebieden met u mee. We hebben verdiepen ons in uw situatie en geven u een advies over de beste aanpak. Het kan stressvol zijn om aan een taaleis te voldoen maar het is erg belangrijk. Voor een kinderopvang is het belangrijk dat de pedagogisch medewerkers een goed taalniveau hebben omdat de kinderen dit als voorbeeld nemen en ook gebruiken.

Contact

Wij, van Sardes, hebben alle informatie voor u om al uw vragen weg te nemen over de taaleis 3F. Op onze website zijn veelgestelde vragen te vinden. Als hier nog niet de informatie tussen staat die u wilde weten, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u adviseren over hoe uw personeel of u zelf het best aan de taalnorm kan voldoen.

Linkruil.org

Comments are closed.