Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tankpas koppeling

Vele ondernemingen hebben geen inzicht in het tankgedrag van het personeel die beschikken over een tankpas van de zaak. Zo wordt er door gebruikers nog vaak misbruik gemaakt door ook privé te tanken met de pas. Dit kost de werkgever jaarlijks behoorlijk wat extra kosten.Tankpas

Track en trace

Door gebruik te maken van de Decos track en trace systeem kan er inzicht worden gegeven in het tankgedrag van de gebruiker met een tankpas. Dankzij het systeem weet je exact de bewegingen die de medewerkers afleggen in de bedrijf auto’s en vrachtauto’s.

Daarnaast biedt het track en trace systeem nog vele andere voordelen. Zo heb je actuele inzicht in alle bedrijfsauto’s van je wagenpark. Doordat het systeem elke 5 seconden ververst, ben je als ondernemer in staat vele male efficiënter te plannen en het personeel beter aan te sturen. Doordat je precies weet waar je werknemers zich begeven, heb je ook inzicht in het rijgedrag van het personeel. Zo kun je ze waar nodig waarschuwen of complimenteren in het rijgedrag. Een goede vorm van rijgedrag kan aanzienlijk schelen in de kosten en zorgt voor een duurzamere samenleving. Een goede vorm van rijgedrag wordt gezien wanneer je je aan de snelheid houdt, een goed rijgedrag hanteert en normaal accelereert.

Ook heb je met het track en trace systeem van Decos nauwkeuriger inzicht in de kilometer registratie. Dit heeft een groot voordeel dat het voldoet aan de strenge eisen van de belastingdienst. Hiermee ontneem je de kans op boetes of naheffingen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.