Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tatoeage verwijderen bij Helon

Heeft u achteraf spijt gekregen van uw gezette tattoo? Zijn de kleuren vervaagd en heeft de tattoo niet meer dezelfde uitstraling als voorheen? Dan kunt u ervoor kiezen om de tattoo eenvoudig te laten verwijderen bij een Helon huid- en laserkliniek!

Helon biedt 2 verschillende behandelingen aan om uw tattoos te kunnen laten verwijderen:

·        Een laserbehandeling
Deze behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een pigmentlaser. De korte laser impuls zorgt ervoor dat alleen de inkt van de tattoo opgewarmd wordt, zodat de inktdeeltjes verkleinen en deze uiteindelijk in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd kan worden.

Het resultaat
De tattoo zal geheel verdwijnen of vervagen. Wel kan de reactie van de behandeling per kleur verschillen, zo zullen donkere kleuren minder goed reageren op de behandeling.

·        Camouflagetherapie
Met behulp van een camouflagetherapie kunnen de kleurafwijkingen in uw huid minder zichtbaar worden gemaakt. Dit kan gerealiseerd worden door een camouflagecrème die u zelf ’s avonds aan kunt brengen.  

Het resultaat
Vermindering van kleurafwijkingen in uw huid. Verder is deze behandeling geheel pijnloos, wel zal het resultaat minder zijn als bij een tattoo laserbehandeling.

Tenslotte kunt u voor veel meer andere verrichtingen bij Helon terecht bijvoorbeeld voor een laserontharing.

Linkruil.org

Comments are closed.