Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tattoo verwijderen dankzij laserbehandeling bij Helon

Wanneer u een tattoo laat zetten bent u zich er van bewust dat dit permanent is, en dus de rest van uw leven op uw lichaam staat. Toch kan het voorkomen dat u na een aantal jaren spijt krijgt van uw tatoeage en dat u er graag vanaf wil. Helon huid- en laserkliniek kan u hierbij helpen! Door middel van een aantal laserbehandelingen kunt u uw tattoo weg laseren. Natuurlijk zijn er een aantal factoren die afhangen van het resultaat van het laseren.

Het licht van de laser wordt erg goed geabsorbeerd door voornamelijk donkere kleuren en tinten. Denk hierbij aan zwart, paars en donkerblauw. Een aantal kleuren die minder goed tot niet worden geabsorbeerd worden door de laser zijn rood, oranje geel en groen.

Daarnaast heeft de diepte van waar de tattoo zit ook een grote invloed op het resultaat van de laser. Een tattoo die erg diep in de huid zit is moeilijker te behandelen dan een tatoeage die zich dichter bij de huidoppervlakte licht.

Tot slot zegt de leeftijd van de tattoo ook al veel over het aantal behandelingen dat nodig is voor een goed effect. Hoe ouder uw tattoo is, hoe minder behandelingen er nodig zijn!

Over het algemeen hebben professioneel aangebrachte tatoeages 6 tot 14 behandelingen nodig om tot een gewenst resultaat te komen. Hiermee worden tattoos bedoelt die zijn gezet door een bevoegde tattooshop.

Amateur tatoeages kunnen meestal in een stuk minder behandelingen worden verwijderd: namelijk 3 tot 6.

Naast het verwijderen van tattoos door middel van een laser kunt u bij Helon ook terecht voor andere laserbehandelingen. Denk hierbij aan het weg laseren van ongewenste haartjes. Wanneer u haargroei heeft op plaatsen waar dit ongewenst is, kunt u hier met hulp van Helon mee afrekenen. Dankzij een bepaald aantal laserbehandelingen kunt u haargroei namelijk sterk verminderen, of er zelfs voor zorgen dat haargroei op bepaalde plaatsen op uw lichaam stopt. Nieuwsgierig naar wat Helon voor u kan betekenen op het gebied van laserontharing? Klik dan hier en lees meer informatie over dit onderwerp.

Linkruil.org

Comments are closed.