Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tegels en Badkamers Vormen één Geheel

Bent u toe aan een nieuw sanitair? Weet u al hoe uw droombadkamer er uit moet zien? Welk sanitair kiest u? Een ligbad, een whirlpool, een design wastafel en een hang toilet? En hoe zit het met de afwerking? Welke accessoiresheeft u nodig om het geheel te completeren?

Wat er in ieder geval in thuishoort, is een douche. Bijna iedereen heeft er één. Maar ook ligbaden en whirlpool baden rukken op omdat comfort en ontspanning meer en meer gezocht wordt. Rust na stress is belangrijk en daar is een badkamers een ideale plek voor. Steeds meer mensen kiezen voor design sanitair. Te denken valt hierbij aan badkamermeubels met ingebouwde wasbak, spiegelverlichting met verwarming en gesloten douches die zorgen voor minder vocht. Daarnaast blijven ook de bekende accessoires als designradiatoren, zeephouders, glijstangen, etc. onmisbaar.Ook zijn er veel mogelijkheden om er iets moois van te maken wanneer u maar een kleine oppervlakte tot uw beschikking heeft. Denk hierbij aan ruimtebesparende kasten en radiatoren en baden met doucheplateau. Voor de grotere ruimtes valt te denken aan ruimere opstellingen met ligbad of zelfs een mini wellness center met stoombad en massagedouche. Ook de betegeling is een belangrijk onderdeel. Hiervoor zijn legio mogelijkheden in design, formaat en kleur beschikbaar. Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor een groot formaat tegels. Mat of glanzend en wisseling in patronen en formaten moeten een contrasterende afwisseling brengen die zal bijdragen aan een creatief ingerichte ruimte.

De wittetegel blijven favoriet, maar u kunt dit afwisselen met designtegels of natuursteen. Speel met formaat en laat vierkant afwisselen met langwerpig. Varieer naar hartenlust met materialen, patronen en kleuren om een aparte sfeer te creëren. De badkamer is tot slot een plaats om te ontspannen en een plaats om bij te komen van de drukte van de dag. Niets is beter dan het er gezellig te maken met een opwekkend interieur.

Leg nadruk op bepaalde plekken in de ruimte met mozaïek, opvallende kleuren of natuursteen, zodat ze extra in het oog springen, of werk met tegelstroken om afwisseling aan te brengen. Welke stijl u ook kiest, houdt er rekening mee dat ze ook praktisch zijn,waardoor u deze gemakkelijk kunt reinigen. Speel in ieder geval wat met afmetingen, kleuren en designs en creëer uw droombadkamer!

Linkruil.org

Comments are closed.