Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tegelvloeren en een Sauna Kopen bij Jan van Sundert

Heeft u er wel eens aan gedacht om een eigen sauna te bezitten? Een sauna kopen hoeft niet zo duur te zijn als u wellicht denkt. Voor een redelijke prijs kunt u kiezen uit een binnen- of buitensauna. Lekker ontspannen na een drukke werkdag of gewoon wegdommelen en opwarmen als het buiten vriest dat het kraakt.

Naast het ontspannende effect is een sauna ook goed voor de stimulering van de bloedsomloop, verlaging van de bloeddruk, het verzachten van chronische aandoeningen en bevordering van afvalstoffen. Neemt u direct een koude douche na de sauna dan vermindert dit ook gewrichtspijnen. U ziet dus dat een sauna zowel ontspannend, stimulerend en reinigend werkt.

De sauna is al heel oud, in Finland bestaat hij al meer dan 2000 jaar. Men weet daar al sinds de oudheid  dat stimulering met warmte en kou heel goed is voor het lichaam. Deze kennis wordt gebruikt bij het vervaardigen van sauna’s. U kunt kiezen tussen infraroodcabines en binnen en buitensauna’s of u laat er één op maat maken. Wanneer dit is wat u wenst, is het brengen van een bezoek aan de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur zeer zeker de moeite waard. Dit zijn echte saunaspecialisten en vervaardigen deze geheel volgens uw wensen.

Misschien wilt u geen sauna kopen, maar bent u op zoek naar nieuwe tegels. De tegelvloeren van Jan van Sundertzijn gemakkelijk in onderhoud en verfraaien  de atmosfeer van uw woning. Voor de woonkamer, de keuken, hal of badkamer is er volop keus in kleur, formaat, structuur, materiaal.  U vindt altijd een tegel die bij uw interieur past.

Vloertegels zijn in, ze zijn slijtvast en behoeven weinig onderhoud. Ze houden warmte lang vast en zijn tijdloos. Er worden steeds nieuwe trends ontwikkeld, zo kunt u kiezen voor extra dunne tegels of megaformaat, keramisch parket met de uitstraling van een houten vloer, etc. Gaat u voor modern met strakke vloeren,  royale tegels of natuursteen. Liever landelijk met marmer, lei, aardetinten of ambachtelijk gekleurd. Klassiek kan natuurlijk ook en wat te denken van plavuizen en antislip voor buiten. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat en wat uw smaak ook is, met de tegelvloeren uit de Jan van Sundert collectie kiest u voor topkwaliteit!

Linkruil.org

Comments are closed.