Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tegelvloeren uitgezocht voor onze Badkamer en Keuken

Onze badkamer en keuken zien er prachtig uit. Dat kan ook niet anders, want nog geen twee jaar geleden hebben we deze volledig vervangen. Hoewel het kookeiland en het sanitair ons uitstekend bevallen, hebben we wat betreft de tegels een grote fout gemaakt. De kleuren die we hebben uitgezocht leken ons destijds hip en modern, maar bij nader inzien was dit toch niet zo’n verstandige keuze. De donkere tegels maken de keuken somber en doen de badkamer kleiner lijken.

We wilden de tegelvloeren dan ok vervangen door nieuwe tegels in een lichte, effen kleur. We besloten hiervoor wederom naar Jan van Sundert in Etten-Leur te gaan. Destijds hebben we hier ook onze badkamer en keuken gekocht en ook de tegels uitgezocht. Hoewel de kwaliteit fantastisch is, hebben we gewoon de verkeerde kleur tegels uitgekozen. Stom natuurlijk, maar we dachten destijds dat het een mooie combinatie zou zijn.

Eenmaal in de showroom aangekomen, hebben we het enorme assortiment vloertegels bekeken. En geloof me maar, bij Jan van Sundert is de collectie ontzettend uitgebreid. Iedere stijl, kleur en afmeting is er verkrijgbaar. Hierdoor is het altijd mogelijk tegels te vinden die passen bij je stijl en smaak. Ook is er een tegeloutlet. Hier tref je tegels die sterk in prijs verlaagd zijn. We hebben deze uitvoerig bekeken en vergeleken. De donkere tegels hebben we uiteraard direct overgeslagen. We vertelden de verkoper dat we op zoek waren naar vloertegels in een lichte kleur voor zowel de keuken als de badkamer. Hij liet ons diverse uitvoeringen zien en hield ook goed rekening met ons budget. Na de soorten tegels, de kleuren en afmetingen goed vergeleken te hebben, kozen we voor grote witte marmeren tegels voor op de badkamervloer en voor lichte travertin tegels voor op de keukenvloer. Ook het leggen van de tegelvloeren hebben we direct geregeld. Zelf zijn we niet handig en door de uitstekende ervaringen die we hebben met Jan van Sundert, wilden we ook deze klus graag door de monteurs laten uitvoeren die twee jaar geleden de keuken, tegels en badkamer geplaatst hebben.

Volgende week komen de monteurs langs. We kunnen haast niet wachten tot die donkere tegels er uit zijn. Wat zal het er straks prachtig uitzien. Bij Jan van Sundert zijn we wederom geslaagd!

Linkruil.org

Comments are closed.