Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tegelvloeren voor badkamer en keuken gekocht bij Jan van Sundert

Om te voorkomen dat we het hele jaar door in de rommel zouden zitten, besloten mijn man en ik na flink gespaard te hebben, onze woning in één keer op te laten knappen. We wilden de douchecabine vervangen door een whirlpoolbad en de badkamer en keuken opnieuw laten betegelen.

Na het zien van de website van Jan van Sundert, besloten we dat dit de zaak was waar we moesten zijn. Ze verkopen er keukens, badkamers, tegels en sauna’s. Kortom, alles wat we nodig hadden onder één dak. We hebben eerst de tegelvloeren bekeken. Wat een enorme collectie tegels verkopen ze daar in Etten-Leur! Werkelijk alle denkbare stijlen, kleuren en afmetingen, je kunt het zo gek niet bedenken, of ze hebben het in de showroom van Jan van Sundert. Omdat het we het nog best lastig vonden een goede keuze te maken uit al die tegelvloeren, hebben we onze wensen kenbaar gemaakt aan één van de verkopers. Een vriendelijke man die duidelijk verstand had van tegels en direct begreep waarnaar wij op zoek waren. Na diverse geschikte opties bekeken te hebben, kozen we antracietkleurige natuurstenen tegels uit voor de keuken en voor de badkamer mooie lichtgrijze tegels. De volgende stap was het uitzoeken van het bubbelbad. Ze verkopen er zelfs baden voor meerdere personen! Ook bij het maken van een keuze voor het bad kregen we goed advies. De verkoper luisterde goed naar onze wensen en hield rekening met ons budget. Na een tweede kop koffie hebben we onze keuze gemaakt.

Jan van Sundert heeft ook het betegelen van onze badkamer en keuken geregeld. Ideaal hoor. We hebben zelf helemaal niets hoeven doen. Ook de rommel viel ontzettend mee. De oude vloeren werden keurig afgevoerd. Het eindresultaat is werkelijk prachtig. De vloertegels zijn zo ontzettend mooi en zorgen voor een compleet nieuwe uitstraling. Ook het bad bleek een perfecte keus. Heerlijk zo’n bubbelbad waarin je na een lange werkdag kunt ontspannen. We zijn ontzettend blij dat onze woning nu eindelijk helemaal af en dat we ervoor gekozen hebben naar Etten-Leur te gaan. Wij kunnen deze zaak dan ook aan iedereen aanbevelen.

Linkruil.org

Comments are closed.