Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tegelvloeren Voor Badkamer en Keuken Uitgezocht bij Jan van Sundert

Onlangs is de serre aan onze keuken geplaatst. Eindelijk konden we genieten van een grote, lichte ruimte. Ook de badkamer hebben we volledig laten strippen om deze van compleet nieuw sanitair te voorzien. Nu de verbouwing eindelijk achter de rug was, kon het leuke werk beginnen en zijn we op zoek gegaan naar nieuwe tegels voor de badkamer en keuken.

Omdat een goede vriend van mijn man zo enthousiast vertelde over een zaak in Etten-Leur waar hij en zijn vrouw goed geslaagd waren, leek het ons ook een goed idee hier te gaan kijken. Het bleek te gaan om Jan van Sundert, een zaak waar ze keukens, badkamers, tegels en sauna’s verkopen. We konden er dus kijken naar zowel nieuwe tegels als sanitair. Dit sprak ons meteen aan. We besloten er dan ook nog in diezelfde week naartoe te rijden.

Bij binnenkomst vielen ons direct de prachtige tegelvloeren op. Wat een schitterende showroom en wat een prachtige en vooral collectie. Vanwege het grote aanbod hebben we heel wat tijd op de tegelafdeling doorgebracht. Het aanbod bestaat niet alleen uit eindeloos veel vloertegels, maar ook uit zeer veel wandtegels. Daarnaast is er ook een tegeloutlet waar je terecht kunt voor extra voordelige tegels. We hebben alles bekeken en een vriendelijke verkoper heeft ons zeer goed geholpen. Uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken en tegels voor de badkamer en keuken besteld.

Vervolgens hebben we de sanitair afdeling bekeken. Ook deze is zeer uitgebreid. Wat je stijl ook is en waar je voorkeur ook naar uit gaat, ze hebben het. We hebben uiteindelijk voor een moderne stijl gekozen, bestaande uit een badkamermeubel met veel opbergruimte, wandcloset, inloopdouche en handdoekradiator. In combinatie met de tegels die we eerder hebben uitgezocht, een prachtige combinatie.

Het plaatsen van het sanitair en het leggen van de tegels hebben we ook via Jan van Sundert geregeld. Ideaal hoor. Gelukkig kunnen de tegelvloeren en het sanitair in dezelfde week geplaatst worden. Zo zijn we snel van de rommel af. We kunnen haast niet wachten tot het zover is. Maar we weten nu al dat het eindresultaat fantastisch zal zijn!

Linkruil.org

Comments are closed.