Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Terrashaarden | Meer sfeer en warmte met terrashaarden

Sfeer en warmte met Terrashaarden

In de winter en herfst periodes trekken veel mensen zich terug naar binnen. Het wordt ’s avonds in winter en herfst periode snel donker en frisser. Dat is zonde! Juist in de winter en herfst kunt u het meest van uw tuin genieten. De tuin geurt en kleurt in de herfst zo mooi. Waarom zou u daar niet het gehele jaar van genieten? Gabion heeft hier de beste oplossing voor namelijk: terrashaarden. Terrashaarden zorgen voor sfeer en warmte waardoor u nog langer buiten kunt zitten.

Welke soorten terrashaarden zijn er?

Er zijn zoveel verschillende soorten ontwerpen en mogelijkheden voor terrashaarden. Zo zijn er bijvoorbeeld de tafel terrashaard, de inbouw terrashaard, de ronde terrashaard of de gietijzeren kachel. Ook zijn er nog varianten met elektrische of handmatige ontsteking.

De handmatige en elektrische terrashaarden

Het handmatig ontsteken van de terrashaard is erg authentiek. Het verhoogt het sfeergehalte van je terras aanzienlijk. Maar het heeft ook nadelen. Er moet een opslagplaats komen voor het hout en het ontsteken hiervan vereist geduld. Daarbij ontstaat er ook een rookvorming wat niet prettig is.

Gabion heeft veel verschillende terrashaarden. Bekijk de website van Gabion voor meer informatie over de mooiste terrashaarden.

Heeft u altijd al gedroomd van een warme sfeer in uw tuin of op uw terras? Met een terrashaard is die sfeer eenvoudig te creƫren. Wij geven u een paar tips!

Een zachte structuur

Terrashaarden zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Kies niet voor de haard die gemaakt is van een harde steensoort. Dit geeft je tuin een kille sfeer. Kies voor een zachte steenstructuur.

Kleurgebruik

Vaak zijn terrashaarden beschikbaar in meerdere kleuren. Kies een kleur die goed past bij de stijl van je omgeving.

Licht je tuin op

Door nog meer licht toe te voegen krijgt je tuin nog meer warmte. Het is een leuk idee om olielampjes of kaarsen te gebruiken

Terrashaarden

Linkruil.org

Comments are closed.