Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Thee Bar

Zoals er echte koffiedrinkers zijn, zo zijn er natuurlijk ook echte theeleuten.

Om eens wat anders te kunnen serveren tijdens een partij of een zakelijk evenement kun je ook eens denken aan een Thee bar. Deze bar wordt compleet geleverd met een bartender die de gasten of bezoekers kan voorzien van heuse Thee cocktails. Daarnaast kan er natuurlijk ook warme verse thee geschonken worden of een verfrissende iced tea.

Een thee bar op wielen
Niet alleen onze verschillende smaakvolle melanges zullen u inspireren, maar ook de bar zelf kan een item opzich zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld oude bestelbusjes welke omgebouwd zijn als thee bar. Zo creƫren wij direct al een aparte speelse sfeer.
Het geeft uw stand wellicht net even die speelse touch waardoor toch extra de aandacht getrokken wordt. Enkele voorbeelden van onze unieke verkoopwagens zijn de vintage piaggo, een antieke bakfiets, een boot of bijvoorbeeld een foodtruck.

 

Of u nu een event heeft in de zomer of midden in de winter, aan het seizoen hoeft het niet te liggen, onze thee bar is altijd inzetbaar.

Een warme kop thee tijdens koude dagen in december of juist frisse thee cocktails tijdens warme zomerdagen. Met onze thee bar kan het allemaal.

 

Om de service compleet te maken raden wij u aan om een van onze thee sommeliers in te huren. Zij kunnen uw gasten ontvangen en ervoor zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Vertel de sommelier waar u van houdt en hij of zij zal de meest verrassende combinatie voor u maken.

 

Wilt u een kopje thee?

Altijd als eens iets anders willen aanbieden op een beurs dan een simpele bak koffie? Dan is wellicht de thee bar echt iets voor u!
Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Neemt u contact met ons op, dan zetten wij de thee klaar!

 

Linkruil.org

Comments are closed.