Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Thee bar huren? Neem contact op!

Zit jij toevallig in het feest comit├ę van jouw bedrijf en is het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest? Dan zal je waarschijnlijk nog niet gedacht hebben aan het huren van een thee bar. Tijdens jouw feest moet er natuurlijk voldoende drinken zijn en is het altijd leuk om het drinken ook nog eens klaargemaakt zien te worden. Wanneer je deze bar bij ons huur, kan je er ook echte thee experts bij huren. Wij hebben ons personeel namelijk hoog opgeleid en hen aangeleerd alle verschillende soorten thee, koffie en smoothies te maken. Daarnaast weten zij exact wat er goed bij elkaar past en wat er dus gecombineerd kan worden. Heb je dan ook vragen over een van de thee soorten, dan kan je altijd terecht bij de expert die je erbij kan huren.

Onze bars

Naast het huren van onze thee bar kan je bij ons ook terecht voor andere bars. Zo hebben wij onder andere een koffie bar en een smoothie bar. De koffie bar wordt voornamelijk gehuurd voor verjaardagen of bedrijfsevenementen en de smoothie bar is erg populair op festivals. Deze thee bar kunnen ook altijd gehuurd worden met een expert die de heerlijke dranken kunnen maken en uitserveren. Wil je graag weten welke dranken er allemaal geserveerd kunnen worden bij elke bar? Bekijk dan even het menu op onze website. Hier staat precies aangegeven wat er allemaal mogelijk is met elke afzonderlijke bar.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Met onze thee bar is het mogelijk om normale thee te zetten, maar ook ijsthee kan ermee gemaakt worden. Daarnaast hebben wij ook speciale bars die helemaal zijn gemaakt voor het maken van een thee cocktail. Deze kan je afzonderlijk huren. Wil je graag meer informatie over onze verschillende bars en de mogelijkheden die daarbij horen? Neem dan even contact op met ons. Wij staan je graag te woord.

Linkruil.org

Comments are closed.