Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Thierry Mugler A*Men: een verlangen naar intimiteit

Thierry Mugler: de man achter het merk
De Franse modeontwerper en fotograaf Thierry Mugler wilde toen hij jonger was binnenhuisarchitect worden. Nadat hij een studie in deze richting had gevolgd, ging op 24-jarige leeftijd in Parijs wonen. Daar begon Mugler te werken als freelance ontwerper. In 1973 bracht de Fransman zijn eerste persoonlijke collectie voor vrouwenkleding op de markt. Vijf jaar later introduceerde hij ook een collectie voor de mannen. Zijn kleding bleek een groot succes, waardoor Mugler besloot zijn succes uit te breiden met een parfumcollectie. Ook dit bleek niet onverdienstelijk. De vrouwenparfums Angel en Alien zijn al jarenlang ontzettend populair, maar ook het parfum A*Men voor mannen doet niet onder qua populariteit.

A*Men: zelfbewust en zelfverzekerd parfum
Thierry Mugler A*Men is in 1996 op de markt gebracht en speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste, zelfverzekerde man. Vandaar dat het parfum deze twee kenmerken uitstraalt. De geur van het parfum A*Men doet denken aan een bosrijke omgeving. Het aroma opent met de verse topnoten, wat het parfum een fris karakter geeft. Deze verse, frisse ingredi├źnten worden subtiel afgewisseld met warme noten van koffie en hout. Dit maakt van Thierry Mugler A*Men een intiem en sensueel parfum. De ideale combinatie voor de moderne man! Onder andere amandel, muskus, vanille en patchoeli geven het parfum een gevoelig tintje.

Het parfum is verkrijgbaar in een stalen of rubberen flacon. De flacon is ontworpen door de meester himself: Thierry Mugler.

Linkruil.org

Comments are closed.