Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Time management cursus van Het Effectieve Werken

Het volgen van een time management cursus is erg waardevol. Zo leer je onder andere beter om te gaan met de taken uit jouw planning. Bovendien leer je ook beter te plannen wat vaak resulteert in minder stress. Er zijn veel bedrijven die een cursus in time management aanbieden. Toch zie je onderling veel verschillen. Een voorbeeld van een bedrijf die erg waardevolle en leerzame time management cursussen aanbieden is Het Effectieve Werken. Bij dit bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden om een tijd management cursus te volgen. In dit artikel worden de verschillende mogelijkheden behandeld die er zijn om een tijdmanagement cursus te volgen bij Het Effectieve Werken.

Open inschrijving

Iedere maand staan er vaste trainingen gepland op verschillende locaties in Nederland. In kleine groepjes van maximaal acht personen worden deze trainingen gegeven. Een groot voordeel van deze trainingen is dat je van elkaar kan leren tijdens de sessies. Zo hoor je ook waar andere deelnemers tegenaan lopen. Misschien loop jij hier ook wel tegenaan, maar had je er zo nog niet over nagedacht.

1-op-1 of duo training van Het Effectieve Werken

Bij deze training komt de trainer naar jou toe op een door jou opgegeven locatie. Wat je leert is direct toepasbaar en de training wordt geheel afgestemd op uw vaardigheden en wensen. Na een dag krijg je volledig overzicht en na afloop krijg je de beschikking over vier maanden e-coaching.

Incompany & maatwerk

Indien meerdere collega’s behoefte hebben aan effectiever en efficiënter werken kan een Incomany training handig zijn. Jij en je collega’s krijgen een voldaan gevoel bij de werkzaamheden die van je verwacht worden. In twee dagen worden jij en je collega’s helemaal klaargestoomd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van effectief werken. Ook is er de mogelijkheid om highlights te kiezen in een eendaagse training.

Workshops incompany van Het Effectieve Werken

Incompany workshops kunnen variëren van een korte workshop van 45 minuten tot een workshop van een hele dag. Kort en snel wordt getraind hoe je snel vooruitgang kan boeken en effectiever kan werken. Bij deze workshops krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende onderwerpen.

Linkruil.org

Comments are closed.