Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Timmer vakmanschap

Bent u opzoek naar een gediplomeerde timmerman die een knap staaltje werk levert? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, timmerman garant staat voor u klaar. De afgelopen jaren is het timmervak vervuild met timmermannen die slecht werk leveren, zij zijn weliswaar goedkoop maar daar werken ze ook naar. Bij ons zijn alleen timmermannen aangesloten met een kluskeurmerk en leveren alleen vakwerk.

Erkende timmerman

Al onze klussers hebben een kluskeurmerk en u kunt er dus vanuit gaan dat er goed werk geleverd wordt. Wij bewijzen ook nog eens dat dit wel gepaard kan gaan met een scherpe prijs. Wat onze erkende timmerman allemaal voor klussen doet? Wij renoveren en onderhouden, ook bouwen wij geheel nieuwe dingen. Wij leggen vloeren of renoveren ze, ook uw deuren en kozijnen kunnen wij onder handen nemen. Ook voor houten meubels en zelfs voor blokhutten. Heel divers, als het maar met hout te maken heeft. Ook voor een nieuwe aanbouw aan uw huis kunt u ons inhuren. Al ons werk wordt gecontroleerd door een opzichter. De opzichter zorgt ervoor dat er goed werk afgeleverd wordt.

Timmerman in Amsterdam

Heeft u een huis gekocht in Amsterdam maar moet er nog heel veel gebeuren in het huis? Twijfel niet langer en huur de timmerman in Amsterdam in. Het kost te veel tijd om alles zelf te doen. En vele handen maken het zware werk licht. Wij hanteren scherpe prijzen en leveren goed werk. U wilt snel van uw huis kunnen genieten en ook van een huis dat goed gerenoveerd is. Dat kan nu, wacht er niet te lang mee.

Linkruil.org

Comments are closed.