Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tips om gerust op vakantie te gaan

Wanneer u op vakantie gaat wilt u uw huis natuurlijk dat uw huis veilig is en dat uw huis er nog hetzelfde bijstaat als voordat u op vakantie ging. Inbrekers kiezen een woning op gelegenheid uit. Ze maken namelijk geen onderscheid bij het uitkiezen van een woning.

Toch zijn er een aantal tips die u kunt toepassen wanneer u op vakantie gaat:

–          Uw inboedel beveiligen tijdens vakantie: voordat u op vakantie gaat is het belangrijk dat u alle ramen en deuren nogmaals controleert. Vergeet u daarbij ook niet het wc raampje

–          Sleutels en sloten: Het is belangrijk dat u geen sleutels aan de binnenzijden van de sloten laat zitten

–          Binnendeuren en kostbaar meubilair: voor binnendeuren en kostbaar meubilair is het niet nodig om deze af te sluiten want wanneer er ingebroken wordt, levert alles in uw woning op deze manier alleen maar meer schade op

–          Kluis: u moet absoluut geen geld, sieraden en waardevolle papieren onbeheerd achter in uw woning, maar berg ze veilig op in een kluis of neem ze mee op uw vakantie.

Wanneer u op vakantie gaat, is er altijd de kans dat u uw sleutels kwijt raakt. Enorm vervelend bij thuiskomt, helemaal wanneer u er meerdere sleutels aan heeft hangen. Het is daarom een goed idee om dat een sleutel bij te maken voordat u op vakantie gaat bij een sleutelservice.

Linkruil.org

Comments are closed.