Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tips om inbrekers buiten de deur te houden

Bent u gezellig een avondje weggeweest met vrienden, is er in de tussentijd bij u ingebroken. Dat is niet leuk, u bent al uw waardevolle spullen kwijt. U had dit kunnen voorkomen. Ik ga u een aantal tips geven om de inbreker buiten de deur te houden. Het begint allemaal met goede sloten. Sloten met een politiekeurmerk of met een erkend keurmerk. Inbrekers zullen het dan al snel opgeven of er al helemaal niet aan beginnen.

Advies inbraakpreventie

Alleen goede sloten helpt niet altijd tegen een inbraak. Inbrekers slaan ook wel eens een ruitje in. Wat u kunt doen is een alarmsysteem aanschaffen. Een alarmsysteem gaat af zodra er iemand in huis komt wanneer het systeem aanstaat. Maar zo’n dergelijk systeem is duur. U zou ook simpel weg een kluis kunnen kopen en als u weg gaat uw waardevolle spullen en doen. Vertel ook niet aan iedereen als u op vakantie gaat, zet dit al helemaal niet op het sociaal media. Inbrekers houden ook het sociale media in de gaten en weten precies wanneer u op vakantie bent. Gaat u op vakantie, geef dan de sleutel aan mensen die u vertrouwd. Vraag aan die mensen of zij uw gordijnen af en toe open willen doen en ook weer dicht willen doen. Zo lijkt het of als u thuis bent. Doe wat met dit advies over inbraakpreventie, het zal u namelijk maar overkomen.

Slotenmaker in de buurt

Slotenmaker 24/7 is uw slotenmaker in de buurt. Wij zijn de Slotenmaker in Noord-Holland. Mocht er bij u ingebroken zijn of heeft u zichzelf buitengesloten dan kunt u ons 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereiken. Want het zal u maar overkomen. Als u heeft gebeld komen wij zo snel als dat mogelijk is naar u toe om u te helpen. Ook als u raadt nodig heeft over uw sloten of over de inbraakpreventie bij u in huis dan kunt u contact opnemen met de expert.

Linkruil.org

Comments are closed.