Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tips om snel bruin te worden

Vind je dat het te lang duurt voordat je bruin wordt als je in het zonnetje ligt of wil je voorbruinen voordat je naar het strand gaat? Er zijn gelukkig meerdere manieren om een mooi kleurtje te krijgen en je kunt ook bepaalde middelen gebruiken om sneller te bruinen. Hieronder vind je enkel tips om snel bruin te worden.

Bruiningsolie voor het zonnen

Als je sneller bruin wilt worden in het zonnetje, kun je ervoor kiezen om bruiningsolie aan te schaffen. Dit zal het bruiningsproces namelijk versnellen. In plaats van bruiningsolie zou je ook olijfolie kunnen gebruiken. Je moet wel oppassen met deze middelen, aangezien je hierdoor ook sneller kunt verbranden.

Insmeren met bruiningscrème

Bruiningscrème is een handig middel om bruin te worden zonder dat je in de zon hoeft te liggen. Zorg er wel voor dat je een goede bruiningscrème aanschaft, want sommige crèmes maken je oranje. Bruiningscrème moet je ook heel goed uitsmeren, omdat er anders vlekken kunnen ontstaan.

Zonsessie in een zonnestudio

Misschien is het wel de beste manier om snel bruin te worden: een zonsessie in een zonnestudio. Als je dit op een verantwoorde manier doet, is dit niet gevaarlijk. Dan is de kans op verbranding zelfs kleiner dan wanneer je in het zonnetje ligt. Bij een SunCare zonnestudio kun je altijd om advies vragen aan de opgeleide medewerkers, waardoor je zeker weet dat je verantwoord bruin wordt. Met een zonsessie bij een zonnestudio loop je ook niet het risico dat je huid oranje kleurt of dat er vlekken ontstaan. Voor een goedkope zonsessie kun je bijvoorbeeld terecht bij zonnestudio Den Bosch.

Linkruil.org

Comments are closed.