Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tips voor de administratie

Niet iedereen lukt het even goed om de administratie of de boekhouding te doen. Toch is dit echter wel heel belangrijk omdat u wanneer u geen inzicht heeft in uw financiën, grote financiële problemen kunt krijgen zoals schulden.

Daarom een aantal tips voor uw administratie:

–          Afschrijvingen:

Controleer de bedragen op uw bankafschriften. Zijn uw betaalopdrachten doorgevoerd en zijn de juiste bedragen afgeschreven?

–          Zet uw inkomsten en uitgaven op een rij:

Wie de administratie goed op orde heeft, kan alles gemakkelijk terugvinden. Bewaar daarom alle belangrijke papieren in een ordner.

–          Betaal op tijd

Wanneer u een rekening niet meteen wilt betalen, maar wel voor de vervaldatum kunt u dat via internet bankieren in stellen. Hierdoor wordt het geld niet meteen van uw rekening afgeschreven, maar wordt de rekening wel op tijd betaald.

–          Garantie aantonen

Wanneer u garantie heeft op een product, kunt u met de aankoopbon aantonen wanneer deze is gekocht. Het is van belang dat u deze bonnen goed bewaard.

–          Samen doen

Het is beter om de administratie samen te doen want zo bent u beiden op de hoogte van de financiën.

–          Betaal automatisch

Het is erg handig om vaste lasten zoals huur, water, gas en elektriciteitskosten automatisch van uw rekening af te laten schrijven.

–          Keuzes maken

Het is erg handig om een begroting van uw inkomsten en uitgaven op een rij te zetten. Zo weet u precies wat u te besteden heeft

–          Kasboek

Door het invullen van een kasboek is het overzichtelijker om te zien waar het geld naar toe gaat.

–          Iedere week

Wanneer u iedere week uw post opruimt kunt u er zeker van zijn dat rekeningen op tijd worden betaald en op tijd reageert

Lukt het u zelf echt niet om de administratie te doen? Het administratiekantoor in Almere staat klaar voor uw wat betreft de administratie. Voor meer informatie kunt u ook de website bekijken.

Linkruil.org

Comments are closed.