Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Toestel reparatie Eindhoven bij MCC Eindhoven

Stel je het volgende scenario eens voor: je hebt net een nieuwe telefoon gekocht, omdat je oude het niet meer deed en je gebruik maakt van een Sim Only-abonnement waarbij je alleen betaalt voor belminuten, sms’jes en MB. Na enkele dagen of maanden glijdt je telefoon zomaar vanuit je broekzak op de grond, terwijl je op de fiets zit. Kapot! Scherm kapot, enorm beschadigd. Dan heb je een probleem, want reparatie van je toestel zit niet bij je abonnement in, je telefoon zelf zit al niet in je abonnementskosten inbegrepen! Waar moet je dan heen om je toestel te laten repareren? Vanaf nu kun je terecht bij GSM reparatie Eindhoven voor dit soort problemen! 

Extra service

GSM reparatie Eindhoven is in die contreien ook bekend als MCC Eindhoven en biedt naast de reparatie van het kapotte onderdeel een extra serviceverlening aan: niet alleen het kapotte onderdeel wordt gerepareerd, maar je volledige toestel wordt gecontroleerd op fabrieksfouten of andere beschadigingen die er in de toekomst voor kunnen zorgen dat je telefoon kapot gaat. Extra service vanuit MCC Eindhoven en een extra stukje zekerheid voor de klant. Waarom niet?

Contact opnemen

Contact opnemen met MCC Eindhoven kan snel en gemakkelijk. Bekijk vandaag nog de website voor meer informatie over toestel reparatie Eindhoven en alle contactgegevens, zodat je zo snel mogelijk weer over een werkend toestel kunt beschikken.

Linkruil.org

Comments are closed.