Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Toiletkranen, Hangtoilet, Inbouwkranen. Hoe vind je door de Bomen het bos nog?

Op zijn tijd is er verandering nodig. Zo ook in de badkamer. Apparatuur verouderd, moderne technieken zorgen voor betere oplossingen en je eigen stijl groeit met je mee. Er zijn veel zaken waar je op moet letten. Wat past waarbij? Past dit in mijn badkamer? Kan ik mij dit veroorloven? En dan valt al snel op dat het allemaal zo lastig niet hoeft te zijn. Zolang je weet waar te beginnen.

De vloer en wanden

Vloeren en wanden die al jaren niet vernieuwd zijn hebben vaak een aantal beschadigingen. Hier kan vuil en vocht zich perfect in ophopen en zo een mogelijke infectiehaard vormen. Bij de aanschaf van een nieuwe toiletpot is de kans is groot dat de nieuwe pot niet dezelfde maat heeft als de oude. Of dat je in plaats van een hangtoilet hiervoor een staande toilet had. Het loont daarom altijd om wanneer je toch al gaat renoveren, de vloer en wand mee te nemen. Zeker omdat je door gebruikmakend van tegels in andere maten en kleuren een geheel nieuwe sfeer kunt creëren.

Bad of douche

Eén van de belangrijkste zaken in de natte kamer is, hoe kan het ook anders, het bad of de douche. Een bad heeft als groot voordeel natuurlijk dat je er in kan badderen, terwijl badwanden ervoor kunnen zorgen dat je er ook gewoon nog een douche in kan nemen. Heb je liever wat meer ruimte tijdens het douchen, dan is een douche vanzelfsprekend een stuk meer geschikt. Laat je gerust eens inspireren door jouw badkamerspecialist. Zij kennen alle voor jouw beschikbare opties op het gebied van baden, douches, cabines, badwanden, toiletkranen glijstangen en inbouwkranen.

Het toilet

Een toilet is een prettige bijkomstigheid in de badkamer. Zo hoef je in de nachtelijke uren niet steeds naar beneden te lopen wanneer je toevallig naar de wc moet. Er zijn vele mogelijkheden voor het toilet. Vaak rendabel ook, omdat nieuwe wc’s een stuk zuiniger omgaan met water dan de oudere modellen. Je hebt keuze uit het hangtoilet, het staande toilet, potten met vermalers en het composttoilet, die allemaal hun specifieke voordelen hebben.

De wasbak

Een waterfontein doet meer voor de uitstraling van je badkamer dan je op het eerste oog verwacht. Een antracietkleurige wasbak van natuursteen geeft een heel andere tint aan de ruimte dan bijvoorbeeld een glazuurwit fonteintje van porselein doet. Ook de keuze voor kranen verandert veel. Kies je voor toiletkranen die vanuit het fonteintje zelf komen of maak je liever gebruik van inbouwkranen zodat je de oppervlakte optimaal kunt benutten? Laat je informeren in de sanitairspeciaalzaak om te zien welke oplossing het beste bij jou past.

Linkruil.org

Comments are closed.