Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Top 3 contactlenzen – Acuvue Oasys, Air optix Aqua en Biofinity toric!

Erve bestaan vele verschillende soorten contactlenzen zoals maandlenzen, weeklenzen en daglenzen welke zich onderscheiden in draagtijd. Daarbij is nog te kiezen uit standaard lenzen, torische lenzen en multifocale lenzen afhankelijk van het type afwijking in uw ogen. Als hieruit een keuze is gemaakt kun je een keuze maken uit het brede aanbod aan contactlenzen van verschillende merken en fabrikanten. De grootste contactlenzen fabrikanten zijn Bausch + Lomb, Alcon, Coopervision en Jonhson & Johnson. Maar welke lenzen zijn nu het beste?

Specifieke eigenschappen

Afhankelijk van uw wensen kunt een keuze maken uit lenzen met specifieke eigenschappen, zoals:

  • Hoge zuurstof doorlaatbaarheid;
  • Hoge bescherming tegen UV-straling;
  • Extra vochtvastigheid.

Bovenstaande specifieke eigenschappen gaan gepaard met uw specifieke wensen. Stel dat u last heeft van droge en rode ogen, dan kunt u kiezen voor lenzen met extra vochtvastigheid.

Top 3 contactlenzen

Welke contactlenzen zijn nu het beste als we kijken naar prijs / kwaliteit verhouding? Bij deze heb ik voor u een selectie gemaakt van de top 3 contactlenzen, namelijk:

  1. Acuvue Oasys – De Acuvue Oasys weeklenzen van Johnson & Johnson hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en is gemaakt van een zijdezacht en vochtig materiaal. Met deze contactlenzen voorkomt u uitdroging van uw ogen.
  2. Air optix Aqua – De Air optix Aqua maandlenzen van Alcon zijn zeer voordelige lenzen met een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Deze contactlenzen biedt een extra bescherming aan tegen aanslag.
  3. Biofinity Toric – De Biofinity Toric torische maandlenzen van CooperVision bieden een hoogstaande comfort aan voor uw ogen. Deze lenzen zijn gemakkelijk te dragen en te gebruiken.

Uiteraard bestaan er nog vele andere contactlenzen die zeer goed presteren. Bovenstaande contactlenzen zijn echter wel de uitschieters.

Linkruil.org

Comments are closed.