Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Topper PSV – Feyenoord, is dit een Eredivisie klassieker?

PSV – Feyenoord zondag, 16:45 uur. Voor Feyenoord wordt het een belangrijk eredivisie duel, voor PSV staat is het minder belangrijk. Mocht PSV punten laten liggen in het Philips Stadion, dan kan Ajax bij winst het gat van twee punten inlopen, maar is er nog steeds een ruime voorsprong op de Rotterdamse club.

Feyenoord heeft de drie punten nodig, want anders loopt de achterstand op PSV op tot tien punten. Feyenoord is in de afgelopen weken opgestoomd op de ranglijst en heeft in de afgelopen zeven duels niks meer verloren. Ook PSV laat geen punten liggen en behield een ruime voorsprong op de Feyenoorders.

Onderling zijn in de laatste zes duels tussen Feyenoord en PSV de punten netjes verdeeld. Thuis hield PSV de schade beperkt met vier zeges en één verlies. Het doelsaldo verschil tussen PSV en Feyenoord is 18-5. De wedden tips voor deze wedstrijd zal dan ook een gelijk spel zijn, aangezien de beide ploegen moeilijk tot scoren komen zal het een 1-1 of een 0-0 worden.

Beide clubs zullen ook de Europa league wedstrijden van deze week in hun benen hebben. Feyenoord speelt tegen Sevilla op 27 november om 19.00 uur en PSV neemt het op tegen Estoril om 21.05 uur, wie hier het beste uitkomt heeft het voordeel. De stand in de Eredivisie is:

1 PSV
2 Ajax
3 Twente
4 Feyenoord
5 AZ

Linkruil.org

Comments are closed.