Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Touringcar Den Haag – De ideale bus voor al uw uitjes!

Gaat u binnenkort een dagje weg of heeft u een vakantie gepland maar nog geen vervoer? Bij Nooteboom tours regelen wij een touringcar Den Haag en omgeving voor u. Wij zorgen niet alleen voor het vervoer maar ook voor de overige faciliteiten. We hebben bijvoorbeeld toiletten, airconditioning, goede stoelen, een CD-DVD-speler, koffiebar, koelkast, microfoon en een muziekinstallatie in de bus. Naast deze luxe mogelijkheden zorgen wij ook nog eens voor een leerzame rit. De chauffeur zal u zo nu en dan iets vertellen over de route. Wij zorgen voor een gezellige tocht naar uw locatie. De bus wordt bijvoorbeeld gebruikt voor beursbezoeken, personeelsuitjes, vakantiereizen, sportevenementen, concerten en schoolreisjes. Komt u uit omgeving Den Haag en heeft u nog vervoer nog voor uw evenement? Neem contact met ons op.

Assortiment touringcar Den Haag

Wij hebben verschillende touringcars in ons assortiment. Onze bussen zijn nog vrij nieuw. Doordat wij zijn aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, zijn onze bussen verzekerd van kwaliteit. U weet dus zeker dat u een goede bus krijgt tijdens uw evenement. Wij zorgen voor een bus die past bij uw wensen. Dit ligt aan het aantal personen en de leeftijd van de gasten. Wij hebben kleinere bussen in ons wagenpark voor maximaal 20 personen maar bijvoorbeeld ook dubbeldekkers voor 90 personen. Daarnaast bieden wij ook bussen aan voor ouderen of mindervaliden. Deze bussen zijn rolstoelvriendelijk en beschikken over een lift zodat de rolstoel gebruikers in hun stoel kunnen blijven zitten.

Contact

Als u interesse heeft in vervoer voor een touringcar Den Haag voor uw uitje? Neem contact met ons op! Aan de hand van uw behoeften kijken wij bij Nooteboom tours welke bus bij u past. U kunt zelf een bus huren voor uw uitje maar wij bieden ook verschillende reizen aan waar u zelf mee kunt. Wij reizen in geheel Europa en niets is te gek voor ons. Op onze website kunt u meer informatie vinden of u kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 010 – 434 12 20.

Linkruil.org

Comments are closed.