Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Touringcar verhuur | Leuk vervoer voor uw uitstapjes

Met de hele groep een dagje op stap kan soms een heel geregel zijn. Er moet een heel programma gemaakt worden, er moeten genoeg aanmeldingen zijn, iedereen moet de kosten betalen, en ook erg belangrijk, er moet vervoer zijn om de hele groep op de plaats van bestemming te krijgen. U kan er natuurlijk voor kiezen om dit met allemaal verschillende auto’s te doen, maar naast het feit dat dit erg lastig is, is het ook nog eens slecht voor het milieu. Daarom bieden wij touringcar verhuur aan. Met onze bussen vervoeren wij u door heel het land en zelfs door Europa. De chauffeur zorgt daarnaast ook nog eens voor een ontzettend gezellige busreis.

 

Touringcar verhuur | Soorten

We hebben een uitgebreid wagenpark en dus ook verschillende bussen in ons assortiment. Grote of kleine gezelschappen, dat maakt bij ons niets uit. We stemmen de bus hierop af. Voor meerdaagse reizen, bedrijfsuitjes, schoolreizen, vakanties, evenementen of transfer van en naar het vliegveld, wij brengen u overal heen of reizen de vakantie met u mee! Doordat er veel mensen in één voertuig vervoerd worden, is het reizen met een touringcar beter voor het milieu. Daarnaast hebben onze bussen milieuvriendelijke motoren. Veiligheid voor onze gasten staat bij ons voorop. Onze bussen zijn dan ook van bekende merken en zijn uitgerust met alle nodige veiligheid die aanwezig moet zijn. Iedere stoel is voorzien van een stoelriem. Onze chauffeurs zijn allemaal gecertificeerd en zorgen ook nog eens voor een gezellige reis. Voor een touringcar bent u bij ons dus aan het juiste adres.

 

Contact

Heeft u behoefte aan touringcar verhuur? Neem contact met ons op. Onze bussen zijn betaalbaar en op korte termijn te regelen. We zorgen ervoor dat u een prettige reis heeft en daarnaast ook veel plezier beleefd. Op onze website kunt u een offerte aanvragen zodat u een richtlijn heeft, hoeveel de reis u ongeveer zal kosten. Wij gaan graag met u de weg op!

Linkruil.org

Comments are closed.