Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tropisch hardhout voor uw project | GWW Houtimport

Bent u van plan om binnenkort een beschoeiing te bouwen of een vlonder te maken in uw tuin? U kunt hier het best tropisch hardhout voor gebruiken. Het tropisch hardhout is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het is makkelijk te gebruiken en te bewerken. Het hout is zeer sterk en heeft een lange levensduur. Het hout gaat minimaal 25 jaar mee. GWW houtimport is een totaalleverancier voor de grond-, weg-, en waterbouw. Wij leveren enkel duurzaam hout en voor tropisch hardhout bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ons hout is gecertificeerd met FSC en PEFC. Het hout is ethisch verantwoord. Het FSC geeft aan dat er wordt gestreefd naar een gezonde omgeving voor mens en dier. Door de lange levensduur is het ook nog eens economisch voordelig om tropisch hardhout aan te schaffen. Voor grote en kleine hoeveelheden houtimport bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Waar kan je tropisch hardhout voor gebruiken?

U kunt het tropisch hardhout voor verschillende dingen gebruiken. Het tropisch hardhout is in veel verschillende houtsoorten te krijgen. Voor de waterbouw hebben wij verschillende soorten in ons assortiment. Wij hebben bijvoorbeeld damwanden die worden gebruikt voor grond- en waterkerende constructies. Daarnaast hebben wij hout voor bruggen in ons assortiment. Wij hebben verschillende brugonderdelen, denk aan het hout voor de brug zelf, maar ook voor leuningen etc. Ook voor afrasteringen wordt vaak tropisch hardhout gebruikt. Voor iedere houtsoort hebben wij verschillende afmetingen. Als u een afwijkende afmeting wilt, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen zodat we samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor u.

Meer informatie

Wij helpen u graag met het leveren van het juiste hout voor uw project. Als u vragen heeft over het hout dat het best bij uw project past, kunt u natuurlijk altijd contact met GWW houtimport opnemen. We zorgen ervoor dat u maar één contact persoon heeft waardoor de communicatie voor u erg overzichtelijk blijft. Voor overige vragen kunt u een kijkje nemen op onze website. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 0348 – 55 00 09.

Linkruil.org

Comments are closed.