Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tuindeur van kunststof

Een tuindeur of schuifpui zorgt ervoor dat uw tuin meer een onderdeel wordt van uw leefruimte. Een Knipping tuindeur past altijd bij uw wensen en interieur, omdat er keuze is uit vele verschillende profielen en RAL-kleuren. Er is altijd een tuindeur kunststof te vinden naar uw smaak. Daarbij biedt een Knipping deur perfecte isolatie, ventilatie en veiligheid.

Vele toepassingsmogelijkheden

Met een Knipping tuindeur kunt u vele kanten op. U kunt kiezen voor een enkele tuindeur, dubbele tuindeur of openslaande tuindeur. Daarnaast hebben wij schuifpuien en zelfs tuindeuren in afwijkende maten, bijvoorbeeld extra hoge deuren. Uw deur kan worden voorzien van warmtewerend glas of van prachtige glas in lood ramen voor een extra effect.

Onze adviseur komt graag eens bij u thuis langs om een passend advies te kunnen geven en een prijsopgave te maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Kozijnen kopen, waarop letten?

Het kopen van nieuwe kozijnen doet u niet zomaar. Er komen een aantal belangrijke punten kijken bij een kunststof kozijn kopen waar rekening mee gehouden kan worden. Ten eerste zijn natuurlijk het uiterlijk en de kleur van de kozijnen belangrijk, maar daarnaast is ook de isolatie van belang, de materiaalsoort, veiligheid en ventilatie.

Isolatie

Knipping kozijnen bieden een erg goede isolatie en dit merkt u uiteindelijk in uw portemonnee. Veel warmte uit huis gaat namelijk verloren via het raam en het kozijn en dit kost veel energie. Een goede isolatie van uw woning zorgt voor minder belasting van het milieu en besparing van kosten.

Ventilatie en veiligheid

De ventilatie kunt u bij een Knipping kozijn volledig zelf regelen. Dit is gemakkelijk door de vijf verschillende kiepstanden. Hierdoor hoeft u geen rooster aan te schaffen. Ook aan de veiligheid is natuurlijk gedacht. Knipping kozijnen voldoen aan de hoogste eisen door de paddenstoel nokken en de sluitpunten rondom het raam.

Linkruil.org

Comments are closed.