Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tweedehands kantoormeubelen

Tweedehands kantoormeubelen, de perfecte oplossing voor de startende zzper. Als begint ondernemer is het niet altijd betaalbaar om een ‘strak’ en ‘modern’ kantoor in te richten met het beginbudget dat je hebt. Het kan zijn dat je een lening hebt afgesloten bij de bank en dit wil je natuurlijk investeren in de diensten die je aanbiedt.¬†Gebruikt kantoormeubilair kan de perfecte oplossing zijn voor een starter. Zo verkoopt VG Trading kantoormeubelen namelijk veel gebruikte kantoormeubelen. Deze komen voort uit faillissement opkopen.

Bij tweedehands kantoormeubelen hoef je dus niet te denken aan oude bureaus die versleten zijn of bureaus die al helemaal doorgezeten zijn. Deze kantoormeubelen zijn van prima kwaliteit en waar nodig zelfs gerepareerd of opnieuw gestoffeerd. De zitmeubelen die namelijk opgekocht worden worden direct nagekeken op gaten en of doorzitten. Deze stoelen zijn RSI verantwoord en gaan over het algemeen in de verkoop voor vijfentwintig procent van de nieuwwaarde.

In tijden van crisis is dit concept ontdekt en steeds meer uitgewerkt. Steeds vaker gingen grote bedrijven failliet, die net hun hele inboedel hadden gekocht bij een dure kantoormeubelzaak. Vervolgens worden deze bij faillissement-verkoop opgekocht door grote partijen zoals VG Trading. Op hun website vindt u dan ook regelmatig updates van gebruikte kantoormeubelen.

Linkruil.org

Comments are closed.