Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vacuüm hefsysteem met verlengarmen

Voor het betere hef- of tilwerk maakt u ongetwijfeld gebruik van een vacuum hefsysteem.
Dit speciale gereedschap maakt het oppakken, hijsen en verplaatsen van bijvoorbeeld (glas)platen, dozen of zakken eenvoudiger en veiliger. Vacuumheffers zijn er in vele uitvoeringen.
Afhankelijk van het soort product en de draaglast en de werkplaats wordt een (vacuum) hefsysteem of hijsgereedschap gekozen.

Accessoires hefsysteem: Verlengarmen

Een vacuüm hefsysteem voorzien van verlengarmen maken het werk op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk. Ook het opstapelen van dozen op lastig bereikbare plaatsen wordt vereenvoudigd middels het moderne hefsysteem met verlengarmen. Is de heftaak niet meer relevant? Het instellen van nieuwe taken is geen probleem. Het til bereik van het onderstaand afgebeelde Vaculex ML systeem kan variëren van 5 tot 55 kilogram en is eenvoudig met 1 hand te bedienen. Voor dit hefsysteem zijn vele accessoires te verkrijgen.

Van den Bos, al meer dan 70 jaar ervaring in logistiek en ergonomie.
Van den Bos heeft al geruime tijd ervaring op het gebied van til hulp middelen. Graag helpen wij u de productiviteit te verbeteren en de werklast te verlichten door het gebruik van een schaarheftafel of vacuüm hefsysteem. Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. www.vandenbosgroep.nl.

vacuum hefstysteem

Vacuum hefsysteem
van der Bos Groep

Linkruil.org

Comments are closed.