Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vakantie Friesland, Groningen en Drenthe…natuurlijk doen!

Vakantie! Groningen, Friesland en Drenthe zijn 3 provincies waar u er het beste uit kunt halen. Deze 3 provincies zijn namelijk allemaal adembenemend mooi qua natuur, iets waar de gehele toeristisch-recreatieve branche van profiteert. Prachtige wandelingen, fietstochten, evenementen, activiteiten, uitjes, natuurgebieden en plaatsen zijn er namelijk allemaal te vinden, waardoor u zich tijdens uw vakantie in Drenthe, Groningen of Friesland geen moment hoeft te vervelen! Elke provincie heeft haar eigen unieke kenmerken en in elk van deze provincies is het doorbrengen van uw vakantie een genot!

Vakantie Friesland, lekker aan het water

Een vakantie in Friesland wordt gekenmerkt door water. Niet alleen aan de vele Friese Meren zal het tijdens uw vakantie heerlijk genieten zijn, maar u bent ook nog eens lekker aan zee op vakantie. Friesland heeft namelijk vele stranden door haar ligging aan de Waddenzee en de Friese IJsselmeerkust. Logisch denkt u, maar toch denken veel mensen hier niet aan. Een vakantie in Friesland is dus zeer geschikt voor water(sport)liefhebbers, maar ook andere toeristen zullen genieten van hun vakantie. Friesland heeft namelijk vele pittoreske dorpjes, elk met een eigen bijzonder karakter en veel gezelligheid. De elf steden van de Friese Elfstedentocht zijn hiervan natuurlijk goede voorbeelden. Verder zijn de Friese eilanden en natuurgebieden als Nationaal Park Lauwersmeer, Nationaal Park Alde Feanen en Gaasterland adembenemend mooi en steden als Sneek, Leeuwarden en Drachten zijn zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens uw vakantie Friesland.

Genieten van de natuur tijdens uw vakantie in Drenthe!

Drenthe heeft veel te bieden voor uw vakantie! Drenthe heeft natuurlijk haar bijzondere hunebedden, uitgestrekte natuurgebieden als Nationaal Park Drents-Friese Wold, Nationaal Park De Drentsche Aa en Nationaal Park Dwingelderveld, is fiets- en wandelprovincie bij uistek en heeft verrassend veel leuke activiteiten en uitjes te bieden. Voorbeelden hiervan zijn Plopsa Indoor, Verkeerspark Assen, Attractiepark Drouwenerzand en Dierenpark Emmen en op korte afstand ligt ook nog eens Attractiepark Slagharen. Uw vakantie Drenthe is dus geschikt voor een relaxvakantie in de natuur, maar een actieve en gezellige vakantie in Drenthe is zeker ook mogelijk. Tijdens uw vakantie in Drenthe, fietst en wandelt u van natuurgebied naar natuurgebied en onderweg doorkruist u de meest gezellige steden en charmante dorpjes. Assen, Meppel en Emmen zijn gezellige grote steden en dorpjes als Exloo, Borger, Dwingeloo en Giethoorn zijn erg bijzonder om te bezoeken!

Niets gaat boven een vakantie Groningen

Een vakantie in Groningen is een veelzijdige vakantie. Groningen heeft een schilderachtig landschap, met uitgestrekte landerijen, vele oude kerken, prachtige vogelrijke gebieden, leuke kleine dorpjes en natuurlijk de bruisende stad met dezelfde naam. Stad Groningen is zonder meer de meest interessante stad van de provincie, met vele leuke cafeetjes, restaurantjes, winkels, musea en andere attracties. Toch heeft u de provincie Groningen niet ontdekt als u alleen de stad heeft gezien. Het achterland is namelijk prachtig. Natuurgebieden als Nationaal Park Lauwersmeer, de polders van Oldambt en het Westerkwartier, Zeehondencreche Pieterburen, vestingstad Bourtange en de vele kastelen en landhuizen (borgen) móet u namelijk ook gezien hebben tijdens uw vakantie Groningen!

Linkruil.org

Comments are closed.