Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vakantietoppers in Spanje

We houden van Spanje. Je komt namelijk helemaal tot rust aan de Spaanse Costa’s en in de historische steden van dit Zuid Europese topvakantieland. Het lijkt wel of de Spanjaarden geen stress kennen en dat wij hier in mee gaan als we op vakantie zijn in Spanje. Spanje heeft alles wat een gemiddelde toerist verlangd; zon, zee, strand en lekker eten. Iedereen is gek op Tapas en in Spanje heeft elke streek, stadje of dorpje haar eigen Tapas specialiteiten.

We houden dus van Spanje. Maar wat zijn dan absoluut vakantietoppers in Spanje? Als we de fantastische Spaanse steden zoals Barcelona, Madrid, Valencia, Zaragoza, Malaga, Sevilla, en ga zo maar door buiten beschouwing houden komen op 3 echte topbestemmingen in Spanje.

Vakantiehuisje aan de Costa Brava

Natuurlijk, een vakantiehuisje aan de Costa Brava staat natuurlijk op nummer 1. De wilde kust, het zonnige klimaat, het lekkere eten en de relaxte sfeer maakt deze Costa één van de meest begeerde vakantiebestemmingen in Spanje. De historische dorpjes en stadjes aan de Costa Brava maken de kuststrook natuurlijk compleet.

Partyeiland Ibiza

Als de zomer er weer aan komt dan zijn ze op Ibiza druk bezig om het eiland weer klaar te stomen voor het naderende zomerseizoen. Een zomerseizoen met miljoenen toeristen, poolparties en beachparties waar tot vroeg in de ochtend de meest bekende dj’s van de wereld hun plaatjes draaien. Ibiza met haar oogverblindende zandstranden is “the place to be” in de zomer! De beste accommodatie om de vakantie in door te brengen? Een grote vakantievilla op Ibiza met privé zwembad! Een vakantie op Ibiza vergeet je nooit meer.

Vakantietopper Mallorca

Nog zo’n vakantietopper in Spanje. Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en is iets rustiger dan Ibiza maar heeft een minstens zo bruisend nachtleven en de meest prachtige zandstranden. Ook de natuur op Mallorca is een bezoek naar het eiland meer dan waard. En, niet geheel onbelangrijk, binnen 2 uur vliegen lig je al op het strand van Mallorca! Om de vakantie compleet te maken kan je een vakantiehuis op Mallorca aan het strand huren. Ook een vakantie op Mallorca ga je niet snel vergeten.

Linkruil.org

Comments are closed.