Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vakman voor uw ensuite en en suite deuren

Ga terug in de tijd. Wat aan het begin van de vorige eeuw heel gewoon was, is de laatste tijd weer helemaal in. Mensen willen de gezellige sfeer weer terug die in de oude huizen heerste en die door ijverig breek- en sloopwerk teniet werd gedaan omdat het allemaal moderner van opzet moest worden. Nu grijpt men weer terug naar nostalgie met sierlijsten en glas in lood.

Of u nu een moderne woning heeft met een ruime woonkamer, of een prachtig woonhuis van voor de oorlog, een ensuite zal er toe bijdragen meer gezelligheid en warmte in uw kamer te creƫren. U verlevendigt uw kamer met een stijlvolle en prachtig ogende afscheiding waardoor het gevoel van knusheid wordt versterkt. Zeker als u en suite deuren met glas neemt, heeft u nooit het gevoel dat uw kamer er kleiner uitziet omdat u toch vrij van het ene in het andere deel kunt kijken. Neemt u tevens deuren met glas in lood, dan voegt dit nog eens extra charme toe aan uw interieur.

Welke stijl u kiest ligt een beetje aan uw woning. Bij een moderne woning past een 30 jaren stijl het best met een strak lijnenspel. Bij een wat oudere woning past een meer klassieke aanpak met geboste panelen en sierlijsten, glas in lood is hierbij ook een must. Maar wat het uiteindelijk ook wordt, u kunt altijd spelen met de indeling van kasten en het aanzicht van de deuren.

Speel met open en gesloten kastwerk, strakke of bewerkte deurtjes en accentueer met verlichting. Is er veel ruimte, dan kan zelfs een tv-meubel onderdeel zijn van het geheel of een uitgebreide bibliotheek. Voor de en suite deuren kunt u denken aan panelen, facetglas, glas in lood en schuif- of draaideuren. De te gebruiken houtsoort kan afgestemd worden op de overheersende soort van uw woning. Denk er vooral aan dat u niet vast zit aan een bepaalde stijl, afwijken maakt het juist spannend.

Bij Rini Thielen kunt u vakmanschap en advies op maat verwachten. Voor uw ensuite kunt u kiezen uit diverse houtsoorten, paneelbewerkingen, sierlijsten, kleuren, enz. Wilt u liever maatwerk, dan kan dat ook. Ook restauratie van bestaand kastwerk of nieuwe deuren is mogelijk. U kunt er zeker van zijn dat u bijzonder fraai werk geleverd krijgt.

Linkruil.org

Comments are closed.