Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Valt de Rechte Keuken onder de Goedkope Keukens?

Dus u bent zoekende naar een nieuwe keuken. En zeker met de hedendaagse economie bij voorkeur niet enkel een stijlvolle, maar ook nog een keuken die niet al te duur geprijsd is. En dan is er toch een stuk meer om rekening mee te houden dan u vooraleer gedacht hebt. Het is natuurlijk nog steeds een aankoop waar u vele jaren mee vooruit moet en dat natuurlijk wel met veel kookplezier en gemak! Wanneer u de prijs zo laag mogelijk wilt houden, zijn rechte keukens dan wel een geschikte keuze?

Zaken die de prijs beïnvloeden

In de kost van uw keukeninstallatie zijn veel eigenschappen meegerekend. Vanzelfsprekend natuurlijk de kwaliteit van de gebruikte materialen. Hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld marmer zijn nu eenmaal een stuk duurder dan kunststoffen. Die overigens in kwaliteit zeker niet meer onder hoeven te doen en vaak zelfs beter presteren! Ook zijn er merken waar steevast een hoger prijsje aan hangt. Voor de installatie zelf is omvang van belang. Ook het aantal hoeken is een indicator voor de prijs.

maatwerk

Geen kookruimte is gelijk. Daarom zal er vaak gemeten en gepast moeten worden, zeker wanneer de keukenindeling over veel hoeken beschikt. Dit rekent zichzelf door in de uiteindelijke verkoopprijs. Daarom zijn de goedkoopste modellen vaak enkelwandige en dubbelwandige keukens.

Dus de rechte indeling is een goede keuze?

Meer dan! Een enkelwandige indeling is perfect wanneer de ruimte schaars is. Vaak is het echter net iets te klein om comfortabel te zijn. In dat geval biedt de dubbelwandige versie uitkomst. Deze combineert ruimte en opberggemak zonder de afstanden al te groot te maken. Niet zonder reden wordt dit model veel gebruikt in de professionele werkruimte.

Blijkt goedkoop uiteindelijk geen duurkoop te zijn?

Vaak wordt de fout gemaakt dat een hoge prijs inherent is aan kwaliteit terwijl een lage kostprijs direct voor middelmatigheid staat. Juist vandaag de dag is het meer dan mogelijk om voor een gunstige prijs toch een topkeuken te vinden. Bezoek uw keukenspecialist om het fijne te leren van hoe u uw droomkeuken voor een gunstige prijs kunt verkrijgen!

Linkruil.org

Comments are closed.