Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Van Hangtoilet tot Spiegel met Verlichting, Sanitairtoppers.nl Heeft wat u Zoekt

Een spiegel met verlichting in uw badkamer is niet alleen functioneel, maar oogt ook nog eens prachtig. Kies voor een grote afmeting, zeker als uw badkamer klein is, een grotere spiegel geeft namelijk een verruimend optisch effect. U ziet in een grote spiegel ook meer van uzelf wat meer mogelijkheid biedt tot persoonlijke verzorging.

U heeft keuze uit o.a. een enkele spiegel, dubbele spiegel, randloos of met een rand van hout of aluminium. Neem er in ieder geval één die past bij het interieur van uw badkamer, bijvoorbeeld in strak design of sfeervol en klassiek. Overweeg ook eens een spiegel met verwarming, dan heeft u geen last meer van een beslagen spiegelbeeld.

Een spiegel met verlichting is welhaast onmisbaar in uw badkamer. Meestal is er niet veel licht in deze ruimte. Verlichting boven de spiegel, aan de zijkanten of zelfs er achter, laat u eenvoudig een goede blik op uw gezicht geven, onmisbaar bij het haardrogen, make up aanbrengen of scheren. Sanitairtoppers.nl heeft een prachtig assortiment aan spiegels. U kunt er van verzekerd zijn dat u een mooi exemplaar zult vinden waar u jarenlang plezier van heeft.

Heeft u er wel eens aan gedacht om in plaats van een traditioneel staand toilet een hangtoilet te nemen? Zo’n toilet geeft een ruimtelijk effect en is bovendien heel stijlvol. Het is heel gemakkelijk om uw badkamer schoon te maken en geeft een moderne uitstraling.

Bij een hangtoilet zijn leiding, afvoer en waterreservoir weggewerkt in de muur waardoor er sowieso meer ruimte vrijkomt in de badkamer. Omdat het toilet hangt, is erachter ruimte om bijvoorbeeld de toiletborstel en andere accessoires op te bergen. Het spreekt vanzelf dat de vloer rondom en onder het toilet eenvoudig schoon te houden is.

Sanitairtoppers.nl heeft een ruim aanbod aan modellen waaruit u kunt kiezen, van traditioneel rond tot prachtig design. U zult altijd een vorm en stijl vinden die past bij uw smaak en het interieur van uw badkamer. Er zijn ook modellen die in hoogte verstelbaar zijn net als speciale verkorte modellen voor kleine(re) ruimten en natuurlijk heeft u de optie om te kiezen voor soft-close en een quick release systeem. Neem uw tijd bij uw keuze, u wilt toch zeker een juweel voor uw badkamer.

Linkruil.org

Comments are closed.