Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Van Hippe Toiletzitting tot Functionele Glijstangen

Iedere dag opnieuw is het iets waar u op kan vertrouwen. Het Water Closet. De Engelse versie van het Franse toilet en waterkast in oud Nederlands. Een onmisbaar onderdeel in iedere woning waar we eigenlijk nooit bij stilstaan. Maar hoe zorgt u er nu uiteindelijk voor dat u niet enkel comfortabel maar ook zuinig doch stijlvol zit?

Besparing

Toiletgebruik neemt tot zo’n 25% van al het waterverbruik van iedere persoon in beslag. Altijd iets om rekening mee te houden. Zeker nu water zwaarder belast wordt en we ook doorhebben dat het niet zo’n onuitputtelijke bron is als dat altijd werd gedacht. Met de juiste WC pot of bedieningspanelen bespaart u tot wel 80% van het water. Dit laat zich al snel vertalen naar een besparing tot wel honderd euro op jaarlijkse basis en u spaart flink wat water uit wat het milieu ten goede komt. Een nieuw toilet is de overweging dus meer dan waard!

Smaak

Een goed toilet zit als een gouden zetel. Heeft u interesse in een gouden pot? Zover hoeft u niet te kijken. Uw sanitair specialist heeft al het nodige in huis. Door moderne technieken zijn er tal van variaties en uitvoeringen verkrijgbaar op het gebied van toiletbrillen. Er kan met hout gewerkt worden voor een klassieke uitstraling, een felle kleur voor een vrolijke look, terwijl u door een kunststof bril met daarop een print weer een heel eigenzinnig karakter aan het toilet mee kunt geven. Vandaag de dag zijn er zelfs WC-brillen met een antibacteriële functie. Ideaal voor degene waar hygiëne een absolute must voor is! Kortom: welke toiletzitting u ook zoekt, een echte sanitair specialist staat garant voor een fijne zit.

Glijstangen en meer

Het leuke van een sanitair speciaalzaak bezoeken, zijn de extra’s die u er kunt vinden. Van wc-potten, een hippe toiletzitting en badkameraccessoires, tot glijstangen, baden en wastafels. Veel van deze onderdelen zijn te vinden bij de echte sanitair specialist. Zij verkopen een uitgebreid assortiment sanitair en alle benodigde onderdelen voor uw (complete) droombadkamer. Laat u adviseren door de ervaren medewerkers, inspireren door de uitgebreide collectie en kies voor kwaliteit en jarenlang gebruiksgemak!

Linkruil.org

Comments are closed.