Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Van Infraroodcabine tot Hoek Keuken

Wanneer u een nieuwe woning gekocht heeft en een hoop moet klussen of uw huidige woning besluit te renoveren, zijn er een veel onderdelen die volledig vervangen moeten worden. Uiteraard brengt dit een hoop kosten met zich mee. Verstandig is dan ook van te voren een helder budgetplan op te stellen, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarnaast moet u bepalen of u de verbouwing zelf gaat uitvoeren of (deels) door vakmannen laat doen.

In de meeste gevallen gaat het om het vervangen van de keuken, badkamer en of toiletruimte. Het komt nu eenmaal vaak voor dat deze verouderd zijn, of niet meer passen bij uw huidige smaak. Wanneer u naast een keuken ook nieuw sanitair nodig heeft, is het verstandig hiervoor naar een zaak te gaan waar u terecht kunt voor zowel keukens als sanitair. Hierdoor bespaart u tijd.

Zo kunt u bijvoorbeeld langsgaan bij Jan van Sundert in Etten-Leur. Deze zaak is gespecialiseerd in keukens, badkamers, tegels, sauna’s en meer. U kunt er ongeacht uw smaak en budget altijd iets vinden dat aan al uw wensen voldoet. Een design keuken een hoek keuken of kookeiland? Een douchecabine, whirlpool bad of infraroodcabines? U vindt het in deze uiterst sfeervolle showroom. Er zijn altijd diverse showroommodellen verkrijgbaar en in de tegeloutlet kunt u zeer goedkope tegels vinden.

Laat u altijd goed informeren over de verkrijgbare uitvoeringen. Laat bijvoorbeeld een 3D ontwerp maken van uw hoek keuken, of ga er eens goed voor zitten en bespreek alle details van de infraroodcabines die u op het oog heeft door. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Of u uw aankopen nu zelf wilt plaatsen of dit liever aan echte professionals overlaat, ook dit kan bij een zaak als Jan van Sundert perfect worden geregeld. Zelfs wanneer er nog andere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden zoals bijvoorbeeld het afvoeren van uw oude keuken of het doorbreken van een wand, ook dit nemen ze graag voor u uit handen. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar en kunt u rekenen op een keurige afwerking en een aankoop waar u nog jarenlang van zult genieten.

Linkruil.org

Comments are closed.