Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Van Keuken tot living en Design Badkamers. Hoe komt u Voordelig aan uw Droominrichting?

Mogelijk dat u een nieuwe woning heeft aangeschaft of de inrichting van uw huidige woning een update wil geven. In ieder geval, uw huis renoveren is een opgave waar veel tijd en zeker ook geld in kan gaan zitten. Er zijn een aantal mogelijkheden om de kosten zo laag mogelijk te houden zodat u geld overhoudt voor extra inrichting of iets anders leuks. Wat zijn uw opties?

Tweedehands

Een zeer goedkope optie is natuurlijk om tweedehands te shoppen. Het lastige is wel dat het moeilijk is om maatwerk te verrichten. Een keukens moet bijvoorbeeld naadloos in het kookvertrek passen, iets wat al snel een welhaast onmogelijke opgave blijkt. Daarbij is de kans groot dat er geen garantie meer aanwezig is en vinden maar weinigen het een prettig idee dat hun inrichting al een leven achter de rug heeft.

De outlet

Bij een outlet zijn er verscheidene mogelijkheden. Design badkamers verkregen vanuit een executieverkoop, een aantal keukens modellen van één tot meerdere seizoenen terug of grote aantallen restpartijen. Prijzen liggen tot ongeveer 50% lager dan wat u normaliter van het desbetreffende product kan verwachten.

Bij de specialist

De specialist is vaak voordeliger dan men van te voren denkt. Zeker als u het afweegt tegen de kwaliteit, service en uitstekende leverings- en garantievoorwaarden die daar veelal bij komen kijken. Een speciaalzaak neemt u veel tijd, zorgen en werk uit handen en betaalt zichzelf zo uiteindelijk uit. Buiten dat bieden ze nog een aantal mogelijkheden om toch voordelig aan design badkamers of keukens te komen.

Een showroommodel

Hebt u een model op oog dat net boven uw budget ligt, dan kunt u met de specialist onderhandelen of het showroommodel mogelijk in de verkoop kan. Een showroommodel heeft minimale gebruikssporen, waardoor het uiterlijk zo goed als nieuw is. Buiten dat zijn ze natuurlijk niet gebruikt, waardoor u zeker weet dat de levensduur nog maximaal is. Voordeel is dat de prijs tot wel 75% lager ligt. Zo krijgt u opeens heel veel inrichting voor betrekkelijk weinig geld! Uw specialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden daartoe.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/keukens

Linkruil.org

Comments are closed.