Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Van keukenwinkel tot specialist in sauna’s en infraroodcabines

De laatste keer dat we naar Etten-Leur zijn gereden, was om een bezoek te brengen aan de showroom van Jan van Sundert. Ik dacht dat het een keukenwinkel was, maar bij binnenkomst bleek deze zaak veel meer dan alleen een keukenwinkel te zijn. Destijds hebben we het hele assortiment bekeken. Keukens en badkamers, tegels, sauna’s en infraroodcabines, het assortiment is er enorm. Ook viel ons direct de prachtige kwaliteit op. We wisten direct dat we zouden slagen.

Hoewel we zeer veel mooie dingen gezien hebben, kwamen we omdat we op zoek waren naar een nieuwe keuken. De keuken die we hadden was aan de kleine kant. We kwamen altijd opbergruimte te kort en ook wilden we graag nieuwe inbouwapparatuur. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een prachtige hoekkeuken, van alle gemakken voorzien. De vele kastjes, de design afzuigkap en de diverse inbouwapparatuur bevallen ons tot op de dag van vandaag uitstekend. Eigenlijk is de keuken onze favoriete plek in huis geworden. We koken en eten er niet alleen, we zitten er ook graag met een boek of de krant, of met een glaasje wijn. De monteurs van Jan van Sundert hebben de montage van de keuken zeer professioneel uitgevoerd en omdat we zo tevreden zijn over de service en de kwaliteit, besloten we voor de aanschaf van een sauna ook weer naar Etten-Leur te rijden.

Daar aangekomen, wisten we precies waar we zijn moesten. Tijdens ons vorige bezoek hadden we al gezien dat de sauna’s en infraroodcabines zich achter in de showroom bevinden. We zijn er direct naartoe gelopen. Uiteraard hebben we ons wel goed laten informeren. Een sauna is een grote aankoop, waar je je eerst goed in moet verdiepen. Omdat we schuine wanden hebben in de kamer waar de sauna geplaatst zou moeten worden, dachten we dat het lastig zou zijn een sauna te vinden met de juiste afmetingen, maar dat was gelukkig niet het geval. Jan van Sundert is namelijk gespecialiseerd in saunabouw en we krijgen dan ook een sauna op maat. Binnenkort komen de monteurs bij ons langs. We kunnen haast niet wachten tot het zover is!

Linkruil.org

Comments are closed.